Menu
Hoe houd je jouw exclusieve sneaker collectie safe?

Je sneakers zijn je hardst werkende accessoires, en ze zijn ook niet goedkoop om te vervangen. Ondanks de kosten, ben jij een van die mensen die al je schoenen in een kast op een grote stapel schuift? Als je weet hoe je schoenen op de juiste manier opbergt, kun je jouw schoenen jarenlang soepel en draagbaar houden, waardoor je geld bespaart.

Er zijn verschillende methoden om schoenen op te bergen. Het belangrijkste is dat je ze mooi, schoon en veilig moet houden. Of je nu schoenen bescherming of opslag nodig hebt voor de korte of lange termijn, deze tips voor het opbergen en beschermen van schoenen helpen je op weg.

Bescherming

Vanzelfsprekend wil je dat niemand in de buurt komt van je kostbare sneaker collectie. Gezien de kosten is het zeer begrijpelijk. Maar hoe houd je je schoenencollectie nou veilig? Je kunt niet de hele dag naar je kast staren, wachtend tot iemand ze aanraakt. Hoe kun je je schoenen in de gaten houden zonder echt thuis te zijn? Maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing!

De beste oplossing is om een spy shop te bezoeken. Ja, dat heb je goed gelezen. Een spy camera is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw kostbare schoenencollectie veilig blijft. Met een spy camera kun je op je schoenen inchecken wanneer je maar wilt. Dit houdt je schoenen veilig, maar helpt je ook om je geen zorgen meer te maken over je sneakers.

Je sneakers schoon houden

Je sneakers veilig houden houdt ook in dat je ze schoon houdt. Als je ze niet schoon houdt, moet je ze binnen een paar maanden al vervangen, wat nooit goedkoop is. Hier zijn de beste tips voor het schoonmaken en houden van je sneakers.

Bewaar ze op de juiste manier

Je merkt het misschien niet, maar er drijft overal microscopisch stof en vuil rond, vooral in gesloten ruimtes zoals kasten. Na verloop van tijd verzamelen schoenmaterialen - vooral breiwerk, suède en mesh - deze stofdeeltjes, die uiteindelijk het algehele uiterlijk van je sneakers beïnvloeden. Zorg ervoor dat je ze in hun schoenendoos bewaart om dit te voorkomen!

Koop een reiniger met een waterbasis

Ze zijn minder hard voor stoffen dan reinigingsmiddelen op chemische basis en zijn veilig te gebruiken op alle materialen, inclusief mesh en leer. In combinatie met lauw water zou een allesreiniger op waterbasis de meeste vlekken moeten verwijderen.

Terug naar Tips & Tricks