Home / Blog / Trend watch / Gespot: de zomer musthave van 2017!

Gespot: de zomer musthave van 2017!

Door Soraya - op 12-06-2017 - Update 14-06-2017
Gespot: de zomer musthave van 2017!

Er is één tas deze zomer die onmisbaar is in je garderobe. Om je schouder, gekruist over je lichaam of zelfs gewoon in je hand. Hoe je 'm ook wilt dragen, met deze tas kan het allemaal. Eén ding is zeker, de cross body bag ga je deze zomer overal zien.

Ideaal voor op een festival als je toch al je waardevolle spulletjes mee wilt nemen, maar niet met een zware tas wilt slepen. Als je de cross body bag omhangt, waar hij dan ook zijn naam aan mag danken, heb je ook nog eens je handen vrij om lekker los te gaan op je favoriete muziek. Maar hij is ook ideaal als je even snel een boodschap moet gaan doen of als je een lekker avondje uit gaat met vriendinnen. Kortom: de cross body bag is dé musthave van deze zomer. Bekijk de hele collectie cross body bags bij YouStyle!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven