Menu
Gespot: de army-trend

De legergroene broeken en de shirts met camouflageprint zijn ons allemaal al jaren bekend. Niks nieuws dus zou je zeggen, maar niets is minder waar. De legerlook is helemaal terug en net iets anders dan we gewend zijn: onder andere patches en borduursels ga je tegenkomen in de camouflagekleding van dit moment. De basis blijft natuurlijk wel de olijf- en kakigroene kleur.

De army trend van 2017 bevat minder drukke prints, kleuren en andere poespas, maar gaat terug naar waar de legerprint eigenlijk voor bedoeld is: camouflage. De groene en bruine kleuren blijven, maar de look wordt wat meer simplistisch. Ook wordt er gebruik gemaakt van ruwe stoffen en aardkleuren voor de echte legeruitstraling. De army trend mag je zeker niet overslaan: de legerkleuren zijn al jaren in en zijn dan ook een echte modeklassieker. Wij hebben vast de leukste army items uit onze YouStyle shop voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder en kies je favoriete musthave. Happy shoppings!

NOTFOUND

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.