Menu
Deze kleuren laten je (nóg) bruiner lijken!

Bruin worden deze zomer willen we maar al te graag. Ga je op vakantie naar een warm land? Dan ben je waarschijnlijk binnen no-time bruin. Maar als je in Nederland blijft deze zomer, of als je huid zelfs op vakantie niet echt mee wilt werken, zijn er nog genoeg andere tips om snel bruin te worden of je huid bruiner te doen lijken. Eén van de makkelijkste manieren om bruiner te ogen, is door de juiste kleuren te dragen. Alleen dat al maakt een wereld van verschil! Wij vertellen je maar al te graag welke kleuren jij kunt dragen en welke je beter kunt vermijden deze zomer.


1. (Oud) Roze-tinten

Eigenlijk zit je met iedere kleur roze wel goed. Of je nou gaat voor felroze of oudroze tinten; je bruingekleurde huid trekt zo gegarandeerd de aandacht.

2. De juiste tint wit

Witte kledingstukken zijn de makkelijkste items die je bruiner doen lijken. Door het contrast met je huid lijk je al sneller bruin dan je in werkelijkheid bent. Vooral gebroken wit doet het goed als je natuurlijk gebruind bent. Maar let op! Fel wit kan je beter niet dragen als je erg bleek bent van jezelf. Kies dan voor een zachtere tint wit voor het juiste effect. :)

3. Fris en fruitig

Veel fruitkleuren zorgen er naast een bruine huid ook voor dat je outfit een zomerse uitstraling heeft waar iedereen vrolijk van wordt! Ga voor citruskleuren: citroengeel, sinaasappeloranje en limoengroen zijn dé kleuren voor jou.

4. Vitamin SEA

Iedereen kent wel de blauwtinten van de prachtige, heldere blauwe oceanen en zwembaden op vakantie. Deze kleuren blauw zijn ideaal om je huid sunkissed te laten lijken. Maar ook turquoise en groenblauwe tinten zijn perfect! Hoe lichter de blauwtint, hoe bruiner de huid oogt.

5. Koraalkleuren

Om even terug te komen op de oceaan; koraal en warmroze tinten geven je look een schattige en zomerse uitstraling. Ook hier komt je tan goed naar voren.


Om je een lange zoektocht naar deze kleuren te besparen, hebben wij een aantal leuke items uit de shop voor je op een rijtje gezet. Zo kun je meteen beginnen met shoppen! Enjoy the summer!

Terug naar Tips & Tricks