Menu
Dé trend van het voorjaar: de oversized blouse

De oversized blouse is terug van weggeweest en gaan we dit voorjaar overal terugzien! Waarschijnlijk heb je dit item al in je garderobe hangen, of misschien wel in die van je vader. Maar hoe combineer je dit item? Wij vertellen je graag meer!

Oversized blouse shoppen

In de winkels kom je ze nu overal tegen, in felle kleuren, katoenen stoffen of met een printje. Vaak hoef je niet eens meer te gaan voor een maatje groter, de blouses hebben van zichzelf al een oversized fit. Aanrader: mocht jouw maat of kleur er niet meer tussen hangen, neem dan eens een kijkje op de mannenafdeling. Wij kunnen je garanderen dat je de juiste blouse tegenkomt!

De oversized blouse stylen doe je zo!

Nu je de perfecte oversized blouse hebt weten te vinden wordt het tijd om deze te stylen! Want hoe combineer je hem? De blouse is eindeloos te combineren!

Ingestopt

Combineer het overhemd met een leuk rokje en hoge boots. Stop de blouse half in je rokje en knoop hem bovenaan niet helemaal dicht. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon in je broek stoppen, maar kies er dan voor om de bovenste knoopjes open te laten en de blouse off shoulder te dragen.

Taille creëren

Wil je toch taille creëren? Ga dan voor een leuke opvallende taille riem. De riemen zijn verkrijgbaar in honderden modellen, kleuren en soorten zo maak je iedere outfit weer anders.

Tussenjas

Of draag je oversized blouse als tussenjas, combineer hem met een leuke croptop, een opvallende tas en je favoriete jeans. De blouse laat je gewoon langs je lichaam hangen zonder hem dicht te knopen.

Vakantie tip: draag de oversized blouse over je bikini! Combineer je bikini top met een leuk shortje en de oversized blouse. We love it!

Own the baggy

In plaats van bovenstaande tips op te volgen kun je natuurlijk de blouse ook dragen zoals hij is, lekker oversized. Draag hem met een strakke jeans & een paar mooie hakken. Ga je helemaal voor de baggy look? Combineer hem dan met een oversized jeans en je favoriete jordans.

Hoe combineer jij dit veelzijdige item?

Blouse - glitterblouse - kerst - dames blouse Blouse - glitterblouse - kerst - dames blouse v.a. € 49,95.- Bekijk product via bol.com
tricorp blouse dames tricorp blouse dames v.a. € 67,48.- Bekijk product via bol.com
Kaffe Kacalina Blouse Dames Blouse - Maat 36 Kaffe Kacalina Blouse Dames Blouse - Maat 36 v.a. € 22,04.- Bekijk product via bol.com
Kaffe KAcaca Blouse Dames Blouse - Maat S Kaffe KAcaca Blouse Dames Blouse - Maat S v.a. € 24,98.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Trend watch