Menu
De sieradentrends van 2018

Sieraden maken je outfit vaak helemaal af. Een opvallende of juist een minimalistische ketting op een casual shirt kan al een groot verschil maken. Ook een opvallende armband of chique ringen kunnen je look net dat beetje extra geven. Benieuwd naar de sieradentrends van 2018? Wij zetten de trends voor je op een rijtje.

Lange en grote oorbellen

Dit seizoen geldt; the bigger, the better en daarom mogen je oorbellen gezien worden. Denk aan grote oorringen, lange oorbellen met veel diamanten en kristallen en oorringen in verschillende figuren.

Vintage look

Vorig jaar zagen we ze al voorbij komen, maar dit jaar zijn ze nog meer on trend; de vintage look kettingen en oorbellen. Een vintage ketting in de vorm van een hartje of vintage ringen; het kan allemaal.

Multicolour

Een ketting in regenboogkleuren of oorbellen met gekleurde tekst; in de lente van 2018 gaan we veel multicoloured sieraden zien. Deze items laten je look meteen een zomerse sfeer uitstralen. We love it!

Layered kettingen

Ook in 2018 blijven layered kettingen een trend. Draag meerdere kettinkjes in een soort laagjes en je creƫert een layered effect. Ook de combinatie goud en zilver mag gewoon dit jaar. Erg fijn als je niet kunt kiezen tussen je favoriete sieraden!

Plastic

Plastic sieraden zoals plastic armbanden, kettingen of doorzichtige oorbellen zijn dit jaar on trend. Ondanks dat de sieraden van plastic zijn, zien ze er evengoed chique uit en laten ze je look opvallen.

Welke trend is jouw favoriet? Shop hieronder gemakkelijk de leukste sieradentrends uit onze shops. Happy shoppings!

Terug naar Trend watch