Menu
De flared jeans: helemaal terug van weg geweest!

De flared jeans is tegenwoordig weer helemaal in en vele vrouwen hebben hem daarom al in hun kast liggen. Maar hoe draag je een flared jeans? In deze blog vertellen wij je hoe je deze broek kunt combineren en welke outfits er het beste gemaakt kunnen worden. Hierdoor zul jij deze winter er stylish bijlopen.

Langere benen door de flared jeans

Door het dragen van deze broek zorg je ervoor dat je langere benen creëert. Er zijn echter wel een aantal verschillende varianten van deze jeans. Jij moet dus goed rekening houden met een aantal aspecten. De belangrijkste hiervan is je lichaamsbouw. Door het dragen van een broek met wijde pijpen zorg jij er namelijk voor dat je bovenbenen slanker lijken. Draag jij een variant waarbij de pijpen tot aan de grond komen? Dan zorg je er ook voor dat je benen veel langer lijken. Wil jij het liefste nog langer lijken? Kies dan een broek uit met een high waist en draag er een leuk paar heels onder! Het gebruik van een high waist broek zorgt er ook voor dat je buikje of heupen wat minder geaccentueerd worden.

Mix & match je jeans

Jij kan een van deze varianten op verschillende manieren combineren. Dit komt omdat er diverse varianten zijn. Hoe draag je dan zo'n flared jeans? Dit gaat dus heel gemakkelijk! Jij kunt een flared jeans combineren met diverse kledingstukken. Op dagen dat het heerlijk weer is kun jij namelijk een high waist variant dragen met een leuke crop top. Maak je outfit af met een leuke blokhak of sleehak en een tasje.

In de winterperiode kun je een flared jeans ook goed combineren! Draag hem met een T-shirt en maak de outfit af met een gave riem en warm vest. Draag je leukste laarzen met hak eronder en je bent klaar om de dag stralend door te komen. Ben je een echte koukleum? Combineer de jeans dan met een oversized trui of een blouse met leuk jasje.

Voor iedere gelegenheid een leuke jeans

Jij kan een flared jeans outfit voor iedere gelegenheid gebruiken. Of jij nu een dagje thuis zit of juist de jeans naar je werk draagt, het kan allemaal met deze broek. Het is maar net hoe je de rest van je outfit hier op afstemt. Draag jij een stoere sneaker en een oversized trui dan zul je comfortabel de dag door komen. Heb jij op het werk een meeting? Draag de broek dan met een blouse en een chic colbertje. Het is in ieder geval duidelijk dat de flared jeans outfit niet meer een jaren 70's look is en hij de comeback heeft gemaakt!

Terug naar Trend watch