Menu
Bucket hat – vissershoedje: zo draag je hem!

Hoe je dit fashion item ook noemt: bucket hat of vissershoedje, je wilt hem hebben! De hoed is een eigentijds en casual mode item dat je kunt combineren met heel veel van je favoriete items. De bucket hat is super trending en is dan ook overal te vinden. Hij shined op koppies van grote modellen op de catwalk, op koppies van menig festivalganger op festivals en op de koppies van bijna iedere influencer in de wereld!

The comeback – the bucket hat is back

Als jij een 90's kid bent zul je het vissershoedje kunnen herrinerren als praktische accesoire van je vader en oom die ze op hadden tijdens een middag vissen. Je kon er altijd wel om lachen, dat rare hoedje dat gemaakt was van een veel te dunne stof om hun hoofd tegen de zon te beschermen die er eigenlijk uitzag als een emmer op hun kop met flapjes aan de zijkant. Maar uh hey, we kennen er nog zo eentje: het heuptasje werd ook alleen gedragen als praktisch item door vaders en opa's op vakantie. De fanny pack maakte zijn comback als fashion trend en de bucket hat doet dit ook!

Het vissershoedje is verkrijgbaar in jouw stijl!

Wij horen je al denken: “But how in the world? Hoe kan dat hoedje nou een mode trend worden als het dertig jaar geleden gedragen werd door mensen die eigenlijk alleen maar praktische (lees: ANWB couple) kleding droegen tijdens het beoefenen van hun hobby?”. Tegenwoordig is het vissershoedje verkrijgbaar in veel verschillede vormen, maten en soorten. Kies voor de bucket hat die perfect matcht met jouw outfit. Wil jij een stoffen of een leren? Een zwarte of een gekleurde of wil je liever een bucket hat met print om te matchen met je outfit? Niets is te gek, het mode item is overal verkrijgbaar!

  • Pssst. Die bucket hat is niet alleen een toevoeging aan je outfit om er helemaal on-trend bij te lopen. Ook is ie super handig handig wanneer het regent of om je verwaarloosde haar-wassen-gedrag te ondersteunen! Zit die al in je winkelmandje? –

Hoe draag je de bucket hat?

Het dragen van een bucket hat is eigenlijk heel simpel: match de kleur en de stof van de hoed met de rest van je outfit, zet hem op je hoofd en voila! Je bent he-le-maal ready om de deur uit te gaan.

Shop je bucket het nu voordelig via de kledingvergelijker van YouStyle. Voordeliger betekent meerdere bucket hats kopen om te matchen met iedere outfit, yay!Terug naar Trend watch