Menu
Altijd verzorgd de deur uit met deze tips!

's Morgens wakker geworden met haar dat niet meewerkt, geen tijd voor makeup of gewoon een off-mood? Het overkomt zelfs de besten. Maar toch zien sommige vrouwen er ook op hun slechtste dag, super goed verzorgd uit (denk aan celebs als Kim Kardashian en Rosie-Huntiington-Whiteley). Het lijkt erop alsof deze dames uren besteed hebben aan hun look, terwijl ze bijvoorbeeld net van een 20 uur lange vlucht af komen!

Wij hebben voor jouw off-days 6 gemakkelijk toepasbare trucjes waarmee jij er goed ververzorgd uitziet (zelfs in een joggingbroek!).

1. Een grote sjaal

Ga voor een sjaal die een opvallende kleur heeft die jou mooi staat (koraalrood en kobaltblauw staan iedereen!) OF een die van super mooie kwaliteit is (van gekreukeld linnen ga je er niet strakker uitzien op een slechte dag!). Een combinatie kan uiteraard ook. Zo'n sjaal trekt aandacht, waardoor je vermoeide koppie minder opvalt ;)

2. Stijlvolle grote zonnebril

Zo goed als elke celeb heeft in het dagelijks leven een grote zonnebril op. Dit doen ze omdat ze weten dat ze op straat worden herkend en waarschijnlijk gefotografeerd, maar menselijk ook wel eens een off-day hebben! Een groot voordeel van een grote zonnebril is dus dat je je niet hoeft op te maken! Ook geeft een zonnebril automatisch een stijlvolle maar stoere look!

3. Pumps boven sneakers

Een paar mooie hakken geeft iedere outfit een strakkere, goed doordachte uitstraling. Zelfs een (knappe) joggingbroek ziet er met mooie pumps heel verzorgd uit!

4. Een lange mooie jas

Een lange jas, tot net boven je knie, mooi van belijning en clean is een item dat je zeker nodig hebt! Zit je 's morgens niet lekker in je vel omdat je je hebt verslapen, je twijfelt over je outfit of een opgeblazen gevoel hebt? Zo'n jas kan jou dan gemakkelijk redden. Hij leidt af van je outfit en maakt slank door de mooie belijning. Instant opbeuring!

5. Een grote tas

Zorg dat je een tas hebt van een wat oversized formaat. Voor een chic look kies je voor zo'n grote tas in mooi leer. Zo'n tas draag je vaak met attitude door de manier waarop je 'm vasthoudt! Als je een prachtige grote tas ziet, let je zeker helemaal niet meer op haar dat wellicht niet helemaal mooi zit!

6. Verzorgde handjes

Verzorgd uitziende handen kunnen een enorm verschil maken in je look, dus zorg ervoor dat je handjes er ten alle tijden goed uitzien! Door een mooi nagellakje en een ring, gaan je handen van saai en onverzorgd naar instant-chic. Zo kun je iedere look en alle slechte dagen en verzorgde feel geven!

Wij hebben onze favoriete items voor off-days hieronder voor je verzameld. Have fun & always look good!

Terug naar Tips & Tricks