Menu
4x items die je beter op de mannenafdeling kunt kopen

Wij vrouwen maken eigenlijk allemaal dezelfde fouten wanneer we shoppen voor de basics. Het kan namelijk nóg gemakkelijker én goedkoper. Ja je leest het goed, we gaan naar de mannenafdeling! Het klinkt in het begin misschien een beetje raar, maar de meeste vrouwen hoeven toch geen twee keer nadenken. Bekijk het zo: waarom dragen wij toch allemaal veel liever die lekkere trui van onze bf? Niet alleen omdat hij naar hem ruikt, maar ook omdat hij zo heerlijk zit. Ben jij benieuwd naar welke artikelen je vanaf nu echt nooit meer ergens anders mag zoeken dan op de mannenafdeling? Check dan gauw de volgende items:

Basic t-shirt

Een basic wit t-shirt. Het klinkt zó simpel, maar toch is het een onmogelijke opdracht op de vrouwenafdeling. De een schijnt door, de ander is te dun, en de andere zit weer te strak. We kennen deze struggle allemaal wel. Nou, zoek niet verder en ga direct naar de mannenafdeling! Hier vind je tientallen verschillende basic t-shirts, in alle soorten, kleuren én maten. Ook zijn mannen t-shirts dikker, en voelen ze een stuk steviger aan.

Oversized overhemden

Als er iets tijdloos is, dan is het wel een overhemd. Denk maar eens aan die leuke oversized ruitjes overhemden. Ze komen in alle kleuren die je maar kunt bedenken, en ja hoor: de mannenafdeling stikt er van! Bespaar dus een hoop tijd met zoeken, en ga direct naar de mannenafdeling. Je kunt hierbij ook gerust een maatje groter nemen!

Crewneck

Je raadt het al, ook voor de crewneck ben je op de mannenafdeling veel beter af. Deze basic is onmisbaar in jouw kast als vrouw, omdat hij zo gemakkelijk te combineren is. De clue is nu dus om weer eens te kijken naar de mannen crewnecks. Gewoon alleen kijken is al genoeg, want je ziet namelijk meteen dat ze: steviger, zachter, ruimer, comfortabeler, én goedkoper zijn! Dus waar wacht je nog op? Save that money!

Boyfriend jeans

Natuurlijk kan de boyfriend jeans niet ontbreken in deze lijst. Alleen de naam zegt al genoeg. Waarom zou je überhaupt voor een mannenbroek gaan kijken op de vrouwenafdeling? De mannenafdeling heeft een veel breder assortiment van 'boyfriend jeans' dan de vrouwenafdeling. Sterker nog, hier heten ze gewoon 'jeans'!Terug naar Tips & Tricks