Menu
Filters
Product zoeken
Categorieën

Accessoires

Heb jij een perfecte zonnebril gevonden of wil jij graag je bril ergens in opbergen? Dan doe je dat natuurlijk met een mooie en handige bril etui. Je kunt een aantal bril etuis en andere accessoires vergelijken op de website van YouStyle. Zo kun je kiezen tussen een leren bril etui of eentje die gemaakt is van microfiber of ga voor een zonnebril koord. De leukste etuis, koorden en andere accessoires shop je op YouStyle. 

Filteren
Geen producten gevonden in deze categorie.

Bril etui goedkoop aanschaffen

Bij YouStyle kom je een aantal verschillende bril etuis tegen die goedkoop aangeschaft kunnen worden. De brillen etuis variëren in kleur en materiaal en hebben ook een verschil in prijs. Hierdoor kun jij zelf bepalen hoe duur of goedkoop jouw bril etui is. Daarnaast zit er ook een verschil tussen de brillen etuis in het feit dat er harde kokers zijn en brillen etuis die zacht zijn. Zachte etuis zijn voornamelijk zakjes of etuis die meebuigen.

Brilkoorden shoppen op YouStyle

Naast het feit dat een bril koord je bril opleukt is het ook nog een mega handig. Op YouStyle shop je een ruim aanbod brilkoorden met diverse kortingen. Aan de hand van de productvergelijker vergelijk je de diverse soorten en shop je jouw favoriet voor de beste prijs.