Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Zo zorg je ervoor dat je interieur aansluit op je kledingstijl

Het personaliseren van een interieur is vandaag de dag niet meer weg te denken. Je zorgt hierdoor meteen voor een persoonlijke touch en voelt je er vanaf het eerste moment helemaal thuis. Maar het interieur kan daardoor ook zomaar perfect aansluiten op je kledingstijl. Wel zo belangrijk natuurlijk. Sta je te springen om een luxe twist te geven aan het interieur? Dan dien je het interieur van top tot teen een keer goed aan te pakken. Waar je zoal op kan letten tijdens het inrichten, lees je in dit blog.

Denk aan het gebruik van mooie materialen, zoals leer en velvet

Een interieur in een luxe stijl komt het beste tot zijn recht als je enkel de mooiste materialen gebruikt. Denk daarbij aan materialen zoals leer en velvet. Het tilt de sfeer van het interieur namelijk meteen naar een hoger niveau. Voor de beste balans in huis is het een goed idee om “harde” materialen te combineren met “zachte” materialen. Denk daarbij aan kussen van linnen op een bank van leer. Of een bloempot van jute op een dressoir van eikenhout. Al met al zijn er tal van interessante materiaalcombinaties die je terug kunt laten komen in een luxe interieur.

Voer een specifiek kleurenpallet door het hele interieur door

Wil je er graag zeker van zijn dat je de plank niet mis gaat slaan tijdens het inrichten van je eigen woning? Kies er dan voor om altijd een specifiek kleurenpalet toe te passen. Ga bijvoorbeeld voor verschillende tinten wit, aardse en natuurlijke kleuren of luxe donkere tinten in het interieur. Zowel in woontijdschriften, online als in woonwinkels krijg je een erg goed beeld van de kleuren die het goed doen in een interieur in een luxe stijl. Wel zo handig om te weten, want hierdoor kun je de mooiste kleuren ook weer net even wat makkelijker uitzoeken.

Maak het interieur helemaal compleet met elegante woonaccessoires

Ben je voor de volle 100% tevreden met de basis van het interieur? En daardoor dus gelukkig met het type vloer, de kleur op de muur en het meubilair? Dan kan het toch nog zo zijn dat je merkt dat er nog iets mist. En dat is helemaal niet zo gek, want elegante woonaccessoires zijn de kers op de taart. Hier kun je echt je persoonlijke stijl door laten schijnen. Investeer in knusse kussens, gezellige kandelaars en fotolijsten met persoonlijke en dierbare herinneringen. Klik hier voor meer informatie over sierkussens.

Terug naar Shopping