Menu
Nude pumps: dé musthave voor iedere vrouw!

Wij zijn van mening dat iedere vrouw wel een paar nude pumps in haar kledingkast moet hebben. Deze heels zijn namelijk enorm goed te combineren met diverse outfits en hebben ook nog eens een aantal handige voordelen! Hoe je deze hakken draagt en welke voordelen ze hebben, lees je in deze nieuwe blog.

Langere benen door een nude kleur pumps

Een paar pumps in nude zorgen ervoor dat het lijkt of jij langere en slankere benen hebt. Dit komt omdat de kleur ervoor zorgt dat je been als het ware doorloopt in de pump. Hierdoor is de keuze voor het dragen van deze heels een enorme goede keuze als jij wat aan de korte kant bent. Een tip van ons; hoe lichter de nude pumps zijn, hoe langer je benen lijken!

Zo combineer je deze pumps

Een paar nude pumps is eigenlijk heel gemakkelijk te combineren met de rest van je outfit. Door de neutrale kleur is het namelijk zo, dat de schoen al snel op iedere outfit te dragen is. Wil jij écht een outfit waarbij deze pumps tot hun recht komen? Draag dan eens een jurkje! Een cocktail jurkje in combinatie met een paar pumps in nude passen namelijk perfect bij elkaar. Hierdoor komen je benen mooi uit en zal het jurkje de échte eyecatcher zijn.

Een paar nude kleur pumps is het hele jaar door goed te dragen. In de lente en zomer zijn deze goed te dragen onder een jurkje of rokje met blote benen, terwijl je in de herfst en winter eerder zult gaat voor een paar laarzen met hak in een nude kleur.

Andere handige tips

Ben je nog op zoek naar het juiste paar heels in een nude kleur? Dan kun je rekening houden met een aantal dingen. Als eerste is het voor kortere dames goed om een paar pumps met een enkelbandje aan de schoen te vermijden. De bandjes zorgen er namelijk voor dat je dat je benen korter lijken. Daarnaast kun je het beste ook schoenen met een hak hoger dan 10 centimeter laten staan. Bij hele hoge heels moet jij namelijk je kuitspieren aanspannen waardoor je benen weer minder slank lijken.

Voor vrouwen met lange benen is het belangrijk om voor een hak te gaan waarbij je benen nóg langer lijken. Zorg er wel voor dat je voor een medium-hoge hak gaat aangezien je op deze manier het beste je benen flatteert. Daarbij zorg je er ook voor dat je niet enorm veel langer lijkt dan je mannelijke collega's of vriend.

Omdat we begrijpen dat nude kleur heels van Christian Louboutin niet bepaald goedkoop zijn, hebben we voor jou hier een aantal andere betaalbare varianten op een rijtje gezet!

Terug naar Must haves