Menu
10 musthaves voor lente 2017

Nog héél eventjes wachten en de lente staat weer voor de deur. We maken ons klaar voor weer een nieuw seizoen en wisselen onze warme truien in voor lekker luchtige kleding. Zon, open schoenen, kleurrijke nagellakjes en nog veel meer: wij hebben er zin in! Hoogste tijd om je garderobe weer te updaten met de 10 musthave lente-items van 2017.

1. Trenchcoat

Ook dit jaar is deze klassieke lentejas niet uit het modebeeld weg te denken. En dat is eigenlijk ook best wel logisch. Je kunt 'm handig combineren en past vrijwel bij iedere outfit. Heb jij deze jas nog niet aan je garderobe toegevoegd? Dan wordt het de hoogste tijd om dat wel te gaan doen!

2. Ruffles

Dit jaar zijn de trends uit de jaren '80 weer helemaal terug. Dat zie je ook aan de truien, rokjes, jasjes, jurken en zelfs tassen met ruffles! Vooral een shirt of blouse met ruffles mag zeker niet in je garderobe ontbreken.

3. Statement shirts

We zien ze al een tijdje in het modebeeld verschijnen en zijn zeker een musthave voor het aankomende seizoen: statement shirts. Draag een shirt met daarop een boodschap, grote logo's, opvallende teksten en quotes. Het kan allemaal deze lente dus ga lekker los en zorg dat je boodschap overkomt! :-)

4. Lang overhemd

We kennen de boyfriend jeans al en daar is nu ook het boyfriend overhemd. Je kunt deze blouse eindeloos combineren en hij zit ook nog eens heel comfortabel. Door het oversized model van de blouse kun je 'm als jurk dragen of gewoon over een skinny broek waarmee je de aandacht op die mooie blouse legt.

5. Destroyed jeans

Jeans met gaten is een absolute musthave voor deze lente. Deze jeans is de perfecte broek tijdens warme lentedagen waarbij je nog niet voor een korte broek wilt gaan.

6. Bloemenprint, streepjes en grafische prints

Op jassen, broeken, shirts, schoenen en zelfs tassen vind je deze prints terug. Een leuke blouse of jeans met een van deze prints hoort deze lente dan ook zeker thuis in jouw kledingkast.

 

7. Western

Jasjes, blouses en schoenen met franjes in westernstijl mogen deze lente weer volop worden geshowd. De combinatie van een jeans met een witte blouse en bruin cowboyjasje doet het altijd goed.

8. Trendy zonnebril

Deze lente zijn zonnebrillen met spiegelglazen, ronde glazen en een houten montuur helemaal hot. Ook de cat-eye en bridge zonnebril doen het goed dit voorjaar. Shop een van deze items om je outfit af te maken met een gave bril zodra de zon begint te schijnen!

9. Pastel tasjes

Pastelkleuren kun je vrijwel het hele jaar door dragen. Toch is het extra leuk om tijdens het voorjaar pastelkleuren weer uit de kast te halen. Tassen in een effen pastelkleur maken je outfit af en zijn zeker een must tijdens de lente.

10. Witte sneakers

Sneakers zijn dé ideale comfy schoenen waarmee je de dag wel door zult komen. Ruil je donkerkleurige sneakers weer in voor een paar witte (of andere lichtkleurige) sneakers, want deze tijdloze schoenen kun je ook deze lente weer dragen. Ze passen zo ongeveer bij iedere outfit en zijn perfect te combineren. Heb je nog geen witte sneakers? Voeg er dan snel een paar toe aan je schoenencollectie en je garderobe is helemaal lenteproof.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.