Menu
Kanten jurken: dé must-have deze zomer

Kanten jurken zijn echt een must-have deze zomer. Dat komt doordat kant perfect is voor elke stijl en elke gelegenheid. Ga jij naar een feestje, naar het strand of lekker shoppen? Dan zijn jurken met kant een geweldige keuze. Kanten jurken zijn lieflijk, sexy, mysterieus en stoer. Het ligt er maar net aan hoe je ze combineert. Voordat jij gaat shoppen voor kanten jurken, lees je hier hoe je jouw perfecte look maakt met deze prachtige kledingstukken.

Klassiek en lief met kant

Kanten jurkjes zijn natuurlijk erg lieflijk. Ga voor een mooi pastel roze kanten jurkje die jouw vormen perfect accentueert. Je kunt dit lieve jurkje dragen met ballerina's en een lief vestje. Ook een bolero staat leuk met lieve kanten jurken. In de rok kun je ook gaan voor leuke bloemetjes. Ga voor een subtiel roze op roze voor de bloemetjes, om een schattige, zomerse look te creëren. Nog een lief, wit tasje erbij en je bent er klaar voor om echt indruk te maken, overal waar je komt.

Stoer in kant

Kanten jurken kunnen ook erg stoer zijn. Combineer jouw kanten jurkje met stoere laarzen en een (faux)leren jasje. Het contrast tussen de stoere boots en jack en het lieve jurkje is super stoer en een beetje mysterieus. Ga voor een lief roze of witte jurkje, of juist met een zwarte kanten jurk voor een sexy touch. Laat je haar los en rock een stoere én schattige stijl met een kanten jurkje.

Feestelijk kantje

Waar is dat feestje? Jij maakt indruk met een prachtige kanten jurk. Voor een chique feestje is een kanten jurk een elegante en vrouwelijke keuze. Of ga voor een kanten jurk met een glittertje. Omdat kanten jurken er chique en intricaat uitzien, zijn ze perfect voor een kerstborrel of een avondje uit. Kortom, voor elk feestje kun je een kanten jurkje dragen. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte jurk met een glitter panty, mooie hakken of schitterende platte schoentjes en een bijpassend tasje.

Subtiel met kant

Wil jij een jurkje met kant die iets subtieler is? Je hoeft je niet te omhullen in kant om toch een lieve, stoere, sexy of mysterieuze look te kunnen creëren. Ga voor een jurkje met kanten frutsels of kanten mouwen. Zo voeg jij een touch kant toe, zonder helemaal in het kant te gaan. Ook een kanten onderkant is erg leuk, of een jurk met een kanten body. Met een stukje kant in je jurk, kun jij nog voor elke look gaan.

Glam in kant

Als je voor glam gaat, is kant ook een goede optie. Kant is erg intricaat en mooi, waardoor een jurk met kant ook perfect kan zijn voor een gelegenheid die om wat extra glamour vraagt. Met een maxi jurk maak jij echt indruk. De hele jurk kan van kant zijn, of juist alleen de buste. Wees de ster van de avond in een zwarte maxi jurk, met een kanten borst of body en een mooi glittertje in de jurk.

Terug naar Must haves