Menu
De leukste clutches & avondtasjes

De zomer is het perfecte seizoen voor feestjes. Van tuinfeestjes tot bruiloften; de leukste feestjes betreed je het allerliefst met je favoriete outfit. En al deze feestjes zijn hét perfecte excuus om weer volop te winkelen en op zoek te gaan naar de mooiste looks. Of je nou een lange rok, een little black dress of een jumpsuit draagt: je partylook is niet compleet zonder een bijpassende clutch of avondtas.

Cross body tassen

Er zijn veel verschillende tassen mogelijk voor naar een feestje. Zo zijn op dit moment de cross body bags helemaal in. Deze kleine tasjes kun je om één schouder hangen of gekruist over je lichaam om je handen vrij te houden. Wel zo handig tijdens het dansen :). Bovendien passen je essentials er perfect in.

Clutches

De ultieme tas voor naar een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, is gegarandeerd de clutch. Dit staat elegant, vrouwelijk en is daarnaast een prachtige accessoire. Ook clutches zien we tegenwoordig met een lang hengel bijgevoegd; extra handig voor als je moe bent van het vasthouden.

Binnenkort een feestje? Shop gemakkelijk online een clutch of avondtasje bij YouStyle. Om het nog makkelijker te maken, hebben wij alvast een aantal musthaves voor je geselecteerd. Happy shoppings!

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.