Menu
Geld overhouden voor nieuwe outfits?

Wil jij vaker kleding kopen dan je budget je toelaat? Dan is het tijd om eens te kijken of er mogelijkheden zijn om geld te besparen. Je kunt dit op twee manieren doen. Ten eerste kun je zorgen dat je minder uitgeeft, zodat je meer overhoudt; vraag jezelf bijvoorbeeld eens af of je wel echt twee keer per dag een to-go koffie moet halen. De tweede manier om geld te besparen, is door risico’s uit te bannen. Dat kun je doen door middel van een goede verzekering. Wij willen je graag laten zien hoe je een goede autoverzekering samenstelt. Mocht je eens betrokken raken bij een ongeluk, dan zadel je jezelf niet met een hoop schulden op.

Een verzekering waarborgt de kwaliteit

Niemand houdt van kleding van lage kwaliteit; je wilt iets dragen waar je langdurig plezier van kunt hebben. Dat geldt ook voor je autoverzekering. Het principe van een verzekering is dat je een polis afsluit waardoor je het risico dat je loopt op onverwachte hoge kosten, overdraagt aan je verzekeraar. In ruil daarvoor krijg je de mogelijkheid om schade die jij aan het voertuig van andere weggebruikers toegebracht hebt, te laten herstellen. In Nederland ben je verplicht om je auto te verzekeren. Je kunt daarom bijvoorbeeld je auto verzekeren Univé. Deze verzekeraar biedt een gunstige verzekering die met vele extra’s komt. Net als bij het kopen van een nieuwe outfit, wil je namelijk voor kwaliteit gaan en kiezen voor een optie waar je langdurig profijt van hebt.  

Wat heb je nodig?

Een autoverzekering samenstellen is niet heel anders dan een goede outfit kiezen. Je begint namelijk bij de basis. In het geval van je autoverzekering is dit de WA verzekering. Met dit pakket voldoe je aan je wettelijke verplichting en kun je anderen schadeloos stellen wanneer je hen schade hebt toegebracht. Let op, er zijn drie soorten basisverzekeringen. Kies het pakket dat het beste bij de leeftijd van je wagen past. Kies voor een allriskverzekering wanneer je wagen nieuw tot hooguit zes jaar is, kies voor de WA+ Beperkt Casco verzekering voor een wagen tussen de zes en negen jaar oud. Is je wagen ouder dan negen jaar, dan heb je genoeg aan de basisverzekering. 

De kracht van de details

Een outfit is pas af als je persoonlijke details weet toe te voegen. Voor een autoverzekering geldt hetzelfde. Je hebt namelijk het meeste profijt van je verzekering wanneer je deze helemaal afstemt op jouw situatie. Voeg daarom bijvoorbeeld pechhulp toe. Met deze optie kun je altijd een beroep doen op een monteur wanneer je pech hebt, of dat nu onderweg of thuis op de oprit is. Met een goede verzekering, plus de juiste aanvullingen hoef je niet bang te zijn voor een factuur wanneer je schade of pech hebt. Zo hou je meer geld over voor een nieuwe outfit, en dat is slim! Weet jij al wat je volgende aankoop gaat worden? 

Terug naar Shopping