Menu
Bretonse streep: de eeuwige trend

Een stijlvolle garderobe voor een vrouw bestaat niet alleen uit basics en simpele kleuren. Andere tijdloze items kunnen namelijk ook niet missen in je kast. Denk hierbij eens aan de Bretonse streep! Een kledingstuk met deze print gaat al jaren mee en is iedere keer weer terug te vinden in vele trends en outfits. Met dit tijdloze item zit je zeker goed!

Hét ultieme kledingstuk om mee te combineren

Of je nu kiest voor een jurk, een trui of juist gaat voor een Bretonse streep op een shirt, je kan er vele kanten mee op. Door de zwart met witte streep zorg jij er namelijk voor dat je outfit direct classy en stijlvol eruitziet.

Je kunt de Bretonse streep voor dames op diverse manieren combineren. Hierbij hoef jij je geen zorgen te maken of je nu een specifieke kleur moet uitkiezen. Iedere kleur strepen past wel bij een outfit en zien er tijdloos uit. Een streepjesshirt kun je goed stijlen met op een rok of een goede skinny jeans. Om je outfit een stoere look te geven, draag je een bikerjasje met een paar stoere laarsjes er onder. Ga je liever voor een zachtere look? Dan kun je dit item ook dragen op een broek met een paar leuke sneakers en een spijkerjasje of bomberjasje.

Snel een leuke outfit door de Bretonse streep

De Bretonse streep is ook ideaal voor wanneer jij “niets hebt om aan te trekken”. Met andere woorden; je favoriete outfits of kledingstukken zitten allemaal in de was of je bent enorm inspiratieloos. Wat trek je op deze dagen dan aan? Juist! Een item met een Bretonse streep voor dames is dan de redder in nood. Voor een casual look hoef je namelijk alleen een Bretonse streep shirt te hebben en een fijne broek. Denk hierbij aan een boyfriend jeans of een fijn zittende skinny jeans. Je maakt je outfit af met een paar sneakers.

Daarnaast is deze streep ook enorm goed te dragen tijdens speciale gelegenheden. Jij kan namelijk een jurk met Bretonse streep dragen om zo een fleurige maar toch classy look te creëren. Deze jurk kun je dus dragen naar feesten in de lente of zomer én je kan hem zelfs dragen naar een bruiloft! Wanneer je een jurk met Bretonse streep draagt, hoef je zelf weinig meer toe te voegen. Zorg ervoor dat de rest van je outfit rustig blijft zodat je jurk extra mooi zal opvallen.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..