Menu
Lente sieraden trends 2018!

Een groot onderdeel van de fashion world zijn accessoires. En onder accessoires vallen sieraden. In deze wereld zijn er constant trends die komen en gaan. Wat vorig jaar helemaal hip was, maakt nu plaats voor iets anders. Daarom hebben wij voor jou de top lente sieraden trends van 2018 verzameld.

Multicoloured

Felgekleurde oorbellen, kettinkjes met regenbogen of veel dunne ringen in diverse colours. Alles kan, zolang het maar lekker opvallend gekleurd is! Een leuk voordeel van deze lente sieraden trend is dat je een saaie basic outfit eenvoudig kunt opfleuren!

Layers 'n layers

Deze sieraden trend is al een tijdje hot. Draag verschillende subtielere kettingen tegelijk voor een super trendy look. Lekker makkelijk als je moeite hebt met kiezen! Je kunt zelfs verschillende metalen combineren, goud en zilver samen kunnen zo een hele leuke mix worden!

Plastic fantastic

Vooral degenen die liever geen metalen dragen, of er niet tegen kunnen, is deze lente sieraden trend super leuk! Kunststof dikke armbanden, of doorzichtige plastic oorbellen en kettingen zijn helemaal hip! Natuurlijk is dit leuk voor iedereen. En ondanks al dat plastic, kun je er toch classy uitzien met de juiste items!

Go vintage

Niet alleen als sieraden trend is de vintage look hip en happening. Maar mocht je de fashion trend net iets too much vinden, dan is de sieraden versie hiervan een makkelijke manier om 'm toch mooi te volgen. Neem bijvoorbeeld een ketting of armband met een farao bedeltje, super cute!

Big and long

Lange chandelier oorbellen of enorme oorringen zijn helemaal in! Voor een classy look zijn langwerpige oorbellen de way to go. Ga je voor sexy? Dan geldt: the bigger, the better! Ook deze lente sieraden trend is weer een makkelijke manier om basic outfits mee naar de volgende level te tillen!

Shinin', shinin'

Diamonds are a girls best friend! Met deze sieraden trend kun je all out gaan, wat betreft bling en glam! Ook weer een easy outfit booster! En het maakt niet uit of het nou oorbellen zijn, een ketting of wat voor sieraad dan ook: als er maar lekker veel diamanten op zitten!

All about the ankle

Tijdens de lente de zomer is deze sieraden trend van 2018 een topper! De enkeltjes gaan dan namelijk lekker bloot! Maak je outfit daarom af met een mooi enkelbandje. Ontzettend stylish en zeker ook makkelijk!

Shop hieronder onze favoriete sieraden trends voor de lente van 2018! Have fun!

Terug naar Must haves