Menu
Items die je beter op de mannenafdeling kunt kopen!

Zo goed als elke vrouw is gek op winkelen. Daarom is het extra frustrerend als je iets specifieks zoekt, maar een perfect zittende, comfortabele versie ervan, niet kunt vinden. Heb je wel eens gekeken op de mannenafdeling? Er zijn een aantal items die je perfect kunt vinden tussen de mannenkleding.

Door mannen- en vrouwenkleding te combineren, krijg je een goede balans. Mannenkleding zal dan vaak een beetje oversized zijn, vrouwenkleding niet. Deze twee samen zorgen voor een unieke look.

En mocht je een mannelijke shoppingpartner hebben, hoef je deze niet te kwellen door de hele dag alleen maar girly winkels en afdelingen af te gaan. Shop met hem mee op de mannenafdeling en misschien vind jij wel betere outfits dan hij zelf :ppp. Wij hebben hieronder voor jou wat items op een rijtje gezet. Deze zul je het beste op de mannenafdeling vinden.

Jeans

De boyfriend jeans worden steeds populairder. Maar waar vind je nou een betere boyfriend jeans dan op de mannenafdeling? Ze zullen lekker zitten, perfect eruitzien en ook belangrijk, een stuk goedkoper zijn dan vrouwen jeans.

Basic overhemd

Een perfect basic (wit) overhemd vinden kan ontzettend lastig zijn. Probeer eens een hemd voor mannen uit. Ook deze zal een beetje oversized zijn, maar dit staat heel gaaf op bijvoorbeeld een leren legging en mooie heels!

T-shirts

Hoe vaak heb je een man zien lopen met een t-shirt aan waarvan je dacht 'Hey, die is cool!'? Waarom probeer je er geen? Mannen t-shirts hebben vaak de leukste teksten, of gewoon een stoerdere look. Ook zijn ze vanwege het model vaak comfortabeler! Met een pencil skirt of een knappe blazer erop, zie je er gaaf uit en ben je ready to go!

Sweaters

Mannen sweaters zijn ook een top item. Met een grote mannelijke sweater, opgestroopte mouwen, in een kort rokje gestopt, creëer jij heel simpel een schattige doch stoere look.

Jasjes

Een colbert of mannelijk spijkerjasje zijn top items om in je kast te hebben. Beide kun je bijvoorbeeld over een cute jurkje doen, om ook weer die balans te creëren tussen stoer en schattig. Mannenvarianten zijn zoals je ziet helemaal geschikt om diverse outfits een gave look te geven!

Accessoires

Stoere zonnebrillen, grote horloges of toffe heuptassen en backpacks. Of probeer iets helemaal nieuws, zoals een stropdas of coole hoed. Op de mannenafdeling vind jij gegarandeerd accessoires die je collectie compleet kunnen maken.

Terug naar Shopping