Menu
Items die iedere vrouw in haar kledingkast moét hebben!

Iedere vrouw hoort een aantal basic items in haar garderobe te hebben. Een goede garderobe bestaat dan ook uit een aantal basisstukken aangevuld met modieuze items. De zogenaamde wardrobe essentials zijn tijdloos en eindeloos te combineren. Mix & match en laat je eigen stijl zien! Benieuwd over welke musthaves we het hebben? Lees dan snel verder.

Casual jeans

De jeans is een echte musthave voor zowel vrouwen als mannen. Een goede jeans flatteert en accentueert je vrouwelijke vormen (mits je de juiste pasvorm draagt natuurlijk) en daar houdt zowat iedere vrouw wel van. Naast een stoere en casual uitstraling kan een jeans ook heel klassiek en sexy zijn. Ga lekker door met eindeloos combineren onder het motto: 'Denim has always been an everyday symbol for style'.

Witte blouse

Naast de jeans is de witte blouse één van de meest tijdloze items die zeker niet in je garderobe mag ontbreken. Combineer 'm met een leuke blazer, jasje, pantalon of natuurlijk een jeans!

Trenchcoat

De trenchcoat is één van de jassen die we al tig jaren in het modebeeld zien verschijnen en noemen hem daarom ook wel de 'trend-coat'. Het klassieke model bestaat uit een double-breasted sluiting en neutrale kleuren zoals beige en zwart. Tegenwoordig vind je deze jas in allerlei kleuren en modellen voor zowel het voorjaars- als najaarsseizoen. Een echt vrouwelijk en tijdloos item welke zowel je klassieke als je chique look een stijlvolle touch geeft.

Een mooie pantalon

Stijlvol, zakelijk en chique tegelijk; dat is de pantalon. Makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een blouse of T-shirt en kleedt altijd mooi af. Ga voor een neutrale kleur als tijdloze investering of een opvallende pantalon om een echt statement te maken.

Platte schoenen

Het maakt niet uit of het sandalen, ballerina's, laarzen of sneakers zijn. Iedere vrouw heeft ze nodig: platte schoenen! Ideaal tijdens dagen wanneer je veel moet lopen en liever geen hakken draagt. Platte schoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en elegant. And last but not least: perfect te combineren bij vrijwel iedere outfit.

Blazer

Rond 1920 is dit item door Chanel op de kaart gezet als een chique en stijlvol item voor vrouwen. Je kunt een blazer bijna ieder seizoen dragen: in de zomer als jasje tijdens koudere dagen en in de winter als chique vest. Draag de blazer met een rok of pantalon voor een zakelijke look of combineer 'm met een jeans voor een casual look. Zeker een blazer in een neutrale kleur mag niet in je kledingkast ontbreken! Combineer je favoriete blazer eindeloos met je gehele garderobe.

Little black dress

De Little black dress is de perfecte jurk waarmee je casual en chique looks kunt creëren. Deze jurk is een echte musthave en hoort zeker thuis in iedere garderobe. Werkelijk ieder sieraad en accessoire past bij deze jurk, dus leef je uit en laat je persoonlijkheid zien!

Leren bikerjack

Alhoewel dit item al heel wat jaren meegaat in de modewereld, is het ook in het huidige modebeeld niet meer weg te denken. Je vindt ze tegenwoordig in allerlei kleuren, met prints, teksten en noem maar op. Niets is te gek dus geef jouw leren jack een touch-up en hij ziet er weer uit als nieuw! :-)

Pumps

Hakken stralen vrouwelijkheid, pit en elegantie uit en zijn daarom onmisbaar in de garderobe van een vrouw. Maak van je pump echte eyecatchers in je casual look of draag ze onder een leuk jurkje tijdens een feestje.

Rokjes

Rokken zijn al eeuwenlang hét synoniem voor vrouwelijkheid. Mini, midi, maxi, geplooide rokken, kokerrokken en A-lijnrokken. We zien ze de laatste tijd allemaal voorbij komen. Spijkerrokjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en ook een leren rokje is een echte musthave!


Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.