Menu
Geruite blouse: trend!

Geruit, geblokt, plaid... hoe je het ook wilt noemen. De geruite blouse is he-le-maal hot! Heb jij de geruite blouse nog niet in je kast hangen? Dan raden wij je aan om dit zo snel mogelijk te doen. Je kunt het fashion item op super veel manier combineren. YouStyle geeft jou de beste styling tips om je geruite blouse te rocken!

#1 Geruite blouse als partyoutfit

Bij een party look denk je misschien het eerste aan een jurkje of mooie jumpsuite. Het komt waarschijnlijk niet als eerste in je op wanneer je je partyoutfit gaat uitzoeken voor een feestelijke avond, maar de geruite blouse kun je tot echte party-outfit stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld een leren rok, t-shirt en overknee laarzen combineren met een geruite blouse: een echte partykiller! Geef de outfit een extra feestelijke touch door minimalistische accessoires toe te voegen zoals bijvoorbeeld een goude ketting. Let's party!

#2 geruite blouse voor dames als sportieve go-to

Ben je een liefhebber van je bed en de snooze knop van je wekker? Dan druk je er vast en zeker regelmatig net iets te veel op. Je bed uitkomen, aankleden en je kapsel redelijk in model krijgen moet nu in 10 minuten gebeuren. Met de geruite blouse hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over het aankleed gedeelte. Trek een zwarte broek of legging aan gecombineerd met een zwart shirtje en de geruite blouse. Voila! Niemand zal door hebben dat jij net iets te lang in bed hebt gelegen.

#3 Casual outfit

Hoeft het voor jou allemaal niet te gek en voel jij jezelf het meest comfortabel in een casual outfit? Bestel dan direct je geruite blouse via de YouStyle kledingvergelijker en betaal nooit teveel! De geruite blouse en jouw kledingkast zijn een ideale combinatie en het fashion item zal dan ook gecombineerd kunnen worden met ieder kledingstuk die jij in je kledingkast hebt. Denk aan een skinny jeans, de boyfriend jeans, de basic top. Met de geruite blouse geef je net iets extra aan je look!


Wij zijn super benieuw hoe jij de geruite blouse gaat combineren. Shop de blouse het voordeligst via de kledingvergelijker van YouStyle en laat ons zien hoe jij de blouse combineert door ons te taggen in je Instagram post!

Terug naar Must haves