Menu
Een overhemdjurk draag je zo!

Een overhemdjurk is een geweldige combinatie tussen een jurkje en een overhemd. Het zit comfortabel en het zorgt er toch voor dat je een leuke outfit hebt. Daarnaast kan iedere vrouw deze jurk dragen. Super handig. Heb jij toch nog enigszins een probleem om een overhemdjurk te combineren? Dan leggen wij je graag uit hoe je deze jurk het beste kunt dragen.

Ga voor een stoere look

Een overhemdjurk is op verschillende manieren goed te stijlen. Wil jij graag een stoere look creëren? Dan kun je deze jurk het beste dragen met een toffe bikerjas of een bomber. Maak de outfit af met een paar stoere boots en een mooie tas. Wanneer je blouse net iets te wijd is, kun je een riem toevoegen waardoor je taille nog smaller lijkt. Tijdens de koudere dagen hoef jij deze jurk niet in je kast te laten hangen. Draag een panty onder deze jurk en je bent good to go!

Een chique look met een lange overhemdjurk

Naast de stoere look kun je ook kiezen voor een casual chique look. Jij kan gaan voor een lange overhemdjurk en hieronder een paar mooie hakken dragen. Daarnaast kun je ook een overhemdjurk enorm goed combineren met een blazer of spijkerjasje. Hierdoor zorg je ervoor dat je op een casual manier toch goed voor de dag komt.

Een veelzijdige kledingstuk

Dit item is erg veelzijdig waardoor je ook meerdere overhemdjurk outfits kunt maken. Of je hem nu draagt met een paar sneakers, hakken of slippers. Het kan allemaal! Houdt er wel rekening mee dat de jurk lang genoeg is zodat je outfit niet als ordinair bestempeld wordt. De jurk is ook erg veelzijdig omdat hij geschikt is voor iedere lichaamstype. Je kan hierdoor rondingen accentueren of juist laten verdwijnen. Het is dus een must om minimaal één van deze jurkjes in je kast te hebben hangen zodat je een overvloed van overhemdjurk outfits kunt maken!

Terug naar Must haves