Menu
Een blouse met ruches: vele combinaties

Heb jij een feestje of een speciale gelegenheid en wil je eens iets anders dragen dan een jurkje? Dan is een blouse met ruches een goede vervangende optie! Hierdoor kun jij toch een fijne jeans, broek of pantalon aan en zul jij je comfortabel voelen op een feest. Zo'n blouse kun je op meerdere manieren stijlen en deze lees je hier.

Een witte blouse met ruches

Jij kan een witte blouse met ruches op enorm veel outfits combineren. Wil jij een chique look? Draag dan een zwarte broek of pantalon met zo'n blouse. Door een zwarte blazer toe te voegen krijg je een klassieke look. Je maakt je outfit af door er een paar zwarte heels onder te dragen en een aantal kleine accessoires toe te voegen.

De witte dames blouse met ruches is ook enorm geschikt om een casual outfit mee te maken. Wanneer je voor casual gaat kun je ook weer vele variatie verzinnen. Zo kun je gaan voor een skinny of flared jeans. Daarnaast past een blouse met ruches ook enorm goed op rokjes. Er is bij het combineren van deze blouses een goede vuistregel. Zit de blouse wat strakker of zit hij meer aan, dan is het verstandig om een wijdere broek of rok aan te trekken. Zo laat je contrast zien en de twee kledingstukken complimenteren elkaar.

Verschillende blouses

Tegenwoordig vind je enorm veel verschillende soorten varianten van deze blouse. Zo zijn er niet alleen de witte dames blouse met ruches maar ook bijvoorbeeld een zwarte blouse met ruches. Natuurlijk vind je nog vele andere kleuren. Daarnaast heeft de ene blouse een subtiele look waarbij er gekozen is voor subtiele ruches terwijl andere blouses juist enorm uitgesproken zijn en veel ruches hebben. Hierdoor is er voor iedere outfit de perfecte blouse!

Draag een blouse tijdens een feestdag

Nu de Kerst vol op bezig is, ben je natuurlijk op zoek naar dé perfecte outfit voor aan het kerstdiner. Heb jij heel je kledingkast doorzocht en weet je absoluut niet wat je moet dragen? Dan is een blouse met ruches kraag perfect! Vooral wanneer je last-minute nog ergens gaat shoppen, zul je zien dat er enorm veel van deze blouses te vinden zijn. Bespaar je de stress en ga voor dit kledingstuk. Je kan een blouse met ruches kraag op een romantische manier stijlen waardoor jij er tijdens de feestdagen prachtig bij loopt. Wil je een all black outfit? Kies dan een zwarte blouse met ruches uit en combineer deze met een zwarte pantalon of rok. Maak daarbij de outfit af met een paar laarsjes of hakken. Met de Kerst kun je ook een leuke combinatie maken met glitters door bijvoorbeeld een glitterrok of een accessoires met een sparkle toe te voegen.

Als laatste is dit kledingstuk ook enorm leuk om te dragen tijdens Valentijnsdag. Door een zwarte of witte blouse te combineren met rood straal je de liefde uit en zal je partner je prachtig vinden. Je ziet dus dat je met deze blouse alle kanten op kunt. Combineer de blouse op jouw manier!

Terug naar Must haves