Menu
Dromen over een authentieke Rolex

Droom jij wel eens over de aanschaf van een authentiek Rolex horloge? Het is niet alleen een sieraad om je pols, maar ook een herinnering van een uitzonderlijke prestatie. Zoals het behalen van een diploma, een behaalde doelstelling met jouw bedrijf of een promotie. Met een mooi horloge om je pols word je steeds weer aan deze prestatie herinnerd. Misschien geeft het je wel de energie en motivatie om de komende tijd nog harder te werken aan de volgende doelstellingen!

Je hoeft natuurlijk niet direct een horloge van Rolex te kopen bij het behalen van een prestatie of doelstelling. Je kunt ook een smartwatch kopen, maar laten we eerlijk zijn: heel charmant zijn deze horloges niet. Je kunt kiezen voor een tijdloos horloge van Rolex, of een prachtige vintage Omega. Afhankelijk van jouw stijl en budget, is er genoeg online te koop.

Horloges van gerenommeerde merken online kopen

Gemiddeld gezien kost een horloge van Rolex al gauw zo’n €6.000 als het gaat om een vintage horloge, terwijl andere merken misschien iets bereikbaarder zijn qua waarde. Denk eens aan een pre-owned Breitling, of een TAG Heuer, Omega of Longines. Deze merken bieden je de luxe uitstraling in verschillende stijlen, zoals een klassiek horloge, een sportief horloge met een chronograaf-functie of juist heel tijdloos en clean. Afhankelijk van wat jij mooi vindt, kun je online verschillende snoepwinkels bekijken. Het voordeel van online marktplaatsen voor horloges is dat de er het aanbod groot is en er dus altijd iets voor je bij zit.

Verschillende modellen voor dames en heren

Omdat er zo ontzettend veel horloges beschikbaar zijn, kun je gemakkelijk kiezen wat bij jouw stijl past. Over het algemeen zijn de dameshorloges kleiner dan de herenhorloges, omdat de polsmaat van dames kleiner is. Je kunt ook vaak kiezen voor diamanten op het horloge, voor die extra vrouwelijke touch. Als we het hebben over het horlogebandje, dan is de keuze letterlijk reuze: leer, rubber, staal, goud of zelfs platina: alles is mogelijk.

RVS rolex stijl schakelarmband RVS rolex stijl schakelarmband v.a. € 22,95.- Bekijk product
ZINZI zilveren ring rolex style wit ZIR1182 ZINZI zilveren ring rolex style wit ZIR1182 v.a. € 39,95.- Bekijk product
ZINZI zilveren luxe armband met rolex-style schakels 5mm ZIA1997 ZINZI zilveren luxe armband met rolex-style schakels 5mm ZIA1997 v.a. € 79,00.- Bekijk product
The Jewelry Collection Armband Rolex 10 mm 19 cm - Zilver The Jewelry Collection Armband Rolex 10 mm 19 cm - Zilver v.a. € 135,00.- Bekijk product

De betrouwbare verkoper

Als je van plan bent om serieus geld uit te geven aan een horloge, controleer dan altijd de reviews van het bedrijf en neem contact op met de klantenservice om zo te zien hoe ze omgaan met hun klanten. Wel zo handig. Je kunt op verschillende online platformen de horloges zien, vergelijken en toevoegen aan jouw wensenlijst, om zo op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen rondom jouw horloges. Kies altijd voor een horloge met de beste foto’s, online bescherming rondom jouw aankoop en een prettig contact. Zo weet je dat je aan het goede adres bent voor jouw luxe horloge.

Terug naar Must haves