Menu
Bra Party Member's Day Hunkemöller

Yay, it's Bra Party! Shop nu jouw favoriete setjes bij Hunkemöller met maar liefst 20% korting. Deze korting is zelfs geldig op de gehele collectie. Er is zoveel moois. Ga je voor een verleidelijke look? Een basic setje? Of een kleurrijke bh met bloemetjes? Je hebt nu de kans om alles te shoppen met véél korting. Wij worden helemaal blij van deze korting. Jij toch ook?

Dé lingeriespecialist van Nederland

Hunkemöller is één van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie wordt intern ontworpen en de kwaliteit wordt grondig getest. De medewerkers van Hunkemöller werken 24/7 aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties. En dit allemaal tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding! Zo ben jij er zeker van dat je nooit teveel betaald voor een bh die lang mooi blijft. De collectie van Hunkemöller bestaat voornamelijk uit lingerie, badmode, sportmode en ondergoed.

Bra party

Beha's zijn er in vele soorten en maten te vinden. Van basic bh's tot sexy bh's en van strapless bh's tot aan voedingsbeha's. Hunkemöller heeft letterlijk aan iedere gelegenheid gedacht waarin jij een comfortabele en mooie bh nodig hebt om te dragen. Om erachter te komen welke maat bij jou het beste past, kun je gemakkelijk de borst calculator tool op de website van Hunkemöller invullen. Deze berekent meteen jouw perfecte maat! Ontdek jouw perfecte pasvorm. Ben jij meer een Delicious Demi of een Perfect Plunge model?

20% Korting op álles

Hoe dan ook, bij Hunkemöller slaag je altijd. Of je nu op zoek bent naar sportkleding, basic bh's, push-up bh's, nachtmode, beenmode, bikini's, badpakken of naar slipjes: je vindt het hier allemaal. Profiteer van de 20% kortingsactie op de gehele collectie en bespaar flink wat euro's die je weer aan iets anders leuks kunt uitgeven. Mooi meegenomen, toch?

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.