Menu
4x Must have schoenen

We weten allemaal dat vrouwen en schoenen een verhaal apart zijn. We kunnen niet zonder, en je kan er ook nooit teveel hebben. Maar welke schoenen zijn nou de all-time favourites en mogen nou écht niet ontbreken in jouw garderobe? Wij zetten het hieronder allemaal even voor je op een rijtje zodat jij precies weet wat er nog ontbreekt in jouw kast!

De sneaker

Sneakers zijn de perfecte schoenen voor letterlijk elke gelegenheid. Ze zijn hartstikke stylish, gaan altijd met de mode mee, én zijn super comfy! What else do we need to say? Of je nou een hele dag door de stad moet slenteren, of juist een hele dag op het kantoor zit te zwoegen, de sneaker is de oplossing voor elke outfit. Combineer hem met een leuke blazer en een pantalon voor een dagje op het kantoor, of met een baggy jeans en een lekkere sweater of t-shirt voor de ultieme comfy look voor een lekker dagje weg.

De biker boots

Hoe kan het ook anders? De biker boots staan op een welverdiende tweede plaats voor schoenen die je echt móet hebben. Ze zijn stoer, maar ook classy, stylish én comfy. Met een zwart laarsje is elke outfit af te stijlen, of je nou voor een classy look gaat met een rokje of jurkje, of voor een stoere look met een leren jack, de biker boot matched simpelweg altijd! Hij is tijdloos en daarom onmisbaar in onze top-4.

De instappers

We blijven het nog even bij de comfy schoenen houden, en daarom staan de instappers, of loafers of een derde plaats. Deze heerlijk zomerse, vrolijke, en vooral chique schoenen vormen de perfecte basis voor elke voorjaars- en zomeroutfit. Het uiterste comfort maakt ze geschikt voor een heerlijke citytrip, een dagje uitwaaien aan het strand of een lekker dagje shoppen. Verder zijn ze lekker chique en staan ze perfect onder een jurkje op een eerste date.

De pump

Natuurlijk mag een hak niet ontbreken in deze lijst, en daarom beginnen we ook meteen goed met een lekkere hoge hak: de pump. Een klassiek paar pumps is gewoon onmisbaar in jouw schoenenkast. Naast al dat comfort mag jij er namelijk ook echt wel een keertje sexy bij lopen. Ze komen al gauw van pas als je spontaan een gala of feestje wilt bezoeken, dus zorg ervoor dat je zeker een paar hebt staan, you never know!

 

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?