Home / Kledingvergelijker / Herenkleding / Shirts / Longsleeves
Filteren

Longsleeves

Heren longsleeves zijn niet meer weg te denken uit de mode. Dit item kun je goed combineren met allerlei verschillende stijlen. Een longsleeve is erg handig als het kouder wordt en het nog te warm is voor een dikke trui. Daarom zijn er vele verschillende merken die al een heren longsleeve hebben uitgebracht en jij hebt daardoor een brede keuze. Om het kiezen iets gemakkelijk te maken kun je bij YouStyle deze heren longsleeves vergelijken en zo de best passende en voordeligste longsleeve vinden.

Longsleeves resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Goedkope heren longsleeves

Heren longsleeves kun je eindeloos combineren. Ga jij voor een sportieve look of wil je juist een chiquere look creëren? Met een longsleeve kan dat allemaal. Je kan een stoer jack combineren met een heren longsleeve of een pullover of warm vest dragen met een longsleeve voor een chique look. Omdat er zoveel verschillende soorten longsleeves zijn, is het af en toe moeilijk om bij te houden wat je nu precies nodig hebt. Bij YouStyle bieden we allerlei soorten truien aan die je goed en gemakkelijk kunt filteren op prijs en kleur. Daardoor kun jij in één oogopslag zien of een heren longsleeve goedkoop is of juist wat duurder is.

Heren longsleeves met korting kopen

Omdat er zoveel verschillende longsleeves zijn, zijn er ook verschillende prijzen die de longsleeves hebben. Het kan dus wel eens voorkomen dat je een leuke longsleeve gevonden hebt maar dat deze erg duur is. Daarom bieden we geregeld een aantal heren longsleeves aan met korting waardoor je evengoed een leuke longsleeve hebt en er niet te veel geld voor hebt hoeven te betalen. Maak een keuze uit het brede assortiment en combineer eindeloos je longsleeves met de rest van je outfits.