Home / Kledingvergelijker / Dameskleding / Shirts & tops / Longsleeve
Filteren

Longsleeve

Welk item in je kast laat zich nu makkelijker combineren dan een dames longsleeve? Dit kledingitem past bij iedere look en geeft je een stijlvolle en verzorgde look. Een longsleeve komt eigenlijk af van een t-shirt met lange mouwen, maar tegenwoordig zijn longsleeves een heel eigen leven gaan leiden in de modewereld. Zo zitten de longsleeves veel beter aan en is het daardoor een welbekend mode-item geworden. Omdat wij zoveel verschillende longsleeves bij YouStyle hebben, is er gekozen voor een vergelijker die het gemakkelijk maakt om verschillende longsleeves te vergelijken.

Longsleeve resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Van dure tot goedkope longsleeves

Omdat we zoveel verschillende longsleeves hebben kan het overzicht een beetje kwijtraken. Daardoor kun je via de vergelijker jouw budget opgeven waardoor jij bijvoorbeeld alleen een longsleeve goedkoop kan kopen. Alle longsleeves verschillen erg van elkaar. Dit betekent dat sommige erg de basics aanhouden waardoor je ze heel gemakkelijk kunt combineren. Andere longsleeves daarentegen hebben een leuk patroon of bevatten details waardoor de longsleeve net iets unieker wordt en ook meer op zal vallen.

Korting op een longsleeve

Wil jij nu liever een longsleeve bemachtigen van een duurder merk of heb je een longsleeve gevonden die duurder is doordat er een hele speciale opdruk of design opstaat? Dan is de kans erg groot dat je normaliter veel geld neerlegt voor een longsleeve. Dat is bij YouStyle toch net iets anders. Jij vindt hier namelijk regelmatig een longsleeve met korting. De kortingen op deze longsleeves verschillen per item maar jij kan evengoed een dure, mooie en elegante longsleeve kopen voor een leuk prijsje. Zo kun jij jouw pas gekochte dames longsleeve met al jouw outfits combineren.