Home / Kledingvergelijker / Dameskleding / Ondermode / Slips & strings / Strings
Filteren

Strings

Wanneer je in de ondergoedlade van een gemiddelde vrouw kijkt, zal de lade voor 90 procent gevuld zijn met strings. Een string is erg makkelijk om te dragen en zorgt ervoor dat je geen lijnen ziet lopen in een broek, jurkje of rok. Het is dus ook niet raar dat de string een van de meest populaire kledingstukken voor een vrouw is. Een string is er in vele diverse soorten, maten en kleuren. Dit zie je natuurlijk ook aan het brede assortiment dat je vindt op YouStyle. Jij kan alle strings vergelijken en zo de leukste exemplaren uitkiezen.

Strings resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Vind de leukste strings goedkoop bij YouStyle

Meestal zijn strings al niet erg duur maar bij YouStyle bieden wij een aantal exemplaren aan die nog een stukje goedkoper zijn. Hierdoor kun jij uit een breed aanbod kiezen. Jij kan een keuze maken tussen een aantal strings die een basic kleurtje bevatten of huidskleurig zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal strings met een leuk en fleurig kleurtje en zitten er zelfs strings tussen waarbij er diverse soorten materialen zijn gebruikt zoals kant. Hierdoor heb jij je strings goedkoop en zijn ze ook nog eens leuk en fleurig.

Shop je strings met korting!

Omdat wij zoveel verschillende strings hebben, kan het zo maar eens zijn dat je natuurlijk zo je winkelmandje vol hebt zitten. Daar hebben wij bij YouStyle natuurlijk een oplossing voor gevonden! Jij kunt namelijk regelmatig een aantal strings met korting kopen hier. Zo kun jij ook de strings kopen van een duurder merk of designermerk of kun je de goedkopere varianten voor een nog lagere prijs aanschaffen. Ideaal al zeggen we het zelf!