Home / Kledingvergelijker / Dameskleding / Ondermode / Corrigerend ondergoed / Corrigerende body's
Filteren

Corrigerende body's

Een corrigerende body is perfect voor wanneer jij een outfit aan moet die aansluit op je lichaam. Daarbij is het zo dat een corrigerende body comfortabel zit en je lichaam slanker maakt. Deze body's zullen je hele lichaam ondersteuning bieden. Wij bieden diverse soorten corrigerende body's aan in allerlei kleuren. Je kunt al deze corrigerende body's vergelijken en zo de best passende body kopen.

Corrigerende body's resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Vind goedkope corrigerende body's via YouStyle

Corrigerende body's zorgen ervoor dat jij je buik en taille kunt corrigeren en verbergen “kwabjes” en andere oneffenheden bij je bh en billen. Hierdoor kan een body al snel duur worden. De prijs kan verschillen doordat er diverse soorten body's zijn die allemaal gemaakt zijn van andere materialen. Jij kan namelijk een corrigerende body dragen met of zonder BH. Sommige body's hebben er ook nog eens een BH in verwerkt. Omdat er zoveel verschillende body's zijn, zit er ook een groot verschil in de prijzen. Daarom kun jij bij YouStyle een corrigerende body goedkoop aanschaffen en straal jij in je outfits!

Koop een corrigerende body met korting

Omdat deze body's nogal snel duur kunnen worden, bieden we bij YouStyle een aantal corrigerende body's met korting aan. Zo kun jij de body's aanschaffen die gemaakt zijn met speciale materialen of gemaakt zijn voor een specifiek gedeelte van je lichaam. Jij kan er namelijk ook voor kiezen om een body te kopen waarbij een deel van de bovenbenen ook worden inbegrepen. Op deze manier kun jij stralen in jurkjes, of andere aansluitende outfits!