Home / Kledingvergelijker / Dameskleding / Broeken / Korte broeken
Filteren

Korte broeken

Op een warme dag is een korte broek het perfecte item om uit je kast te toveren. Korte broeken zijn net zoals lange broeken onmisbaar in je garderobe en goed te combineren. Er is genoeg keuze in korte broeken waar je je benen in kunt showen. Natuurlijk is deze ook goed door te dragen in de winter met een legging, een veelzijdig item dus!

Korte broeken resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Korte broeken voor mannen en vrouwen

Als het zonnetje een beetje begint te schijnen komen de bloten benen vaak meteen naar buiten, want niets is fijner dan in de zomer in een korte broek rond te lopen. Dames en heren kunnen beiden korte broeken dragen, vaak dragen de mannen iets langere korte broeken en dames kiezen vaak eerder voor een short.

Shorts voor een fashionable of sporty look

Als het in de zomer echt heel warm is dragen veel dames een korte broek, ook wel de short genoemd. De short is een kort broekje dat vaak wordt gezien als nonchalant, sportief en relaxed, maar deze kunnen ook stylisch en charmant zijn. Vaak combineer je een short met een los blouseje, een leuke tas en een paar mooie schoenen. Dit kunnen schoenen zijn die variëren van stoere gympen tot modieuze hakken. Met de shorts kun je dus een mooie outfit creëren maar ook sportieve look als je kiest voor een sporty short.

Korte broek dames

Korte broeken voor dames kunnen ook ietsjes langer zijn, dan noem je het niet meer een short maar gewoon een korte of driekwart broek. Een driekwart broek heeft een lengte tot net over de knie, andere korte broeken tot net boven de knie en een short hangt over je billen en heeft korte pijpjes. Combineer de mooiste korte broeken voor dames met een paar leuke brogues, een mooi blouseje of topje en leuke accessoires. Maak je outfit compleet met een korte broek voor dames uit onze kledingvergelijker!