Home / Kledingvergelijker / Babykleding / Jongenskleding / Ondermode / Sokken
Filteren

Sokken

Kleine dingen zoals sokken maken een outfit helemaal af. Dit geldt ook voor de kleinste jongens onder ons. Daarom zijn er op YouStyle een aantal leuke en schattige baby jongens sokken te vinden. Deze sokken zijn niet alleen erg fijn om de voetjes van jouw kleine man warm te houden, maar ze zorgen er ook voor dat de outfit van jouw kind helemaal compleet is. Je kan bij ons daarom gemakkelijk alle baby jongens sokken vergelijken zodat jij de gewenste sokjes vindt!

Sokken resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Goedkoop baby jongens sokken kopen!

Het is natuurlijk niet leuk om toe te geven, maar baby's groeien nu eenmaal snel. Het is daarom handig om een aantal baby jongens sokken goedkoop te kunnen kopen en er toch zeker van te zijn dat je een aantal leuke exemplaren hebt. Zo bespaar jij geld dat je later uit kunt geven wanneer je kind weer een stuk gegroeid is. De leuke kleurtjes in de sokken geven het een speelse look. Alle sokken zijn verpakt in een set van 3 of 4 paar en hebben allerlei verschillende soorten printjes en designs. Zo kun jij er voor kiezen om je kind een paar sokken aan te doen die heel rustig zijn of er toch liever voor kiezen om een leuke gestreepte sok aan te doen die matcht met zijn gestreepte trui. Wat je ook kiest, zijn voeten zullen in ieder geval altijd lekker warm blijven!

Baby sokken met korting

De baby jongens sokken zijn bij ons al erg goedkoop maar jij kan ze nu nog goedkoper krijgen! Dit komt doordat er regelmatig een aantal baby jongens sokken met korting worden aangeboden. Hierdoor heb jij voor een paar euro een aantal leuke babysokken en kun jij weer even vooruit met het kleden van je kind. De sokken die worden aangeboden zijn van goede kwaliteit waardoor jouw zoontje lang met de sokken kan doen.