Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Zonnebrillen / Wayfarer
Filteren

Wayfarer

Zonnebrillen zijn rond de zomer in overvloed verkrijgbaar in winkels en webwinkels. Er zijn zo veel verschillende soorten modellen en glazen te vinden, dat we snappen dat een keuze moeilijk is. Welk model is in de mode? Moet ik de mode volgen? Wat past nou goed bij me en welk model is tijdloos? Als je dit afvraagt hebben wij hier het antwoord! De Wayfarer! Dit is het model dat altijd overal bij past en al jaren in de mode is. Het model is dus tijdloos.

Wayfarer resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

De zonnebril maakt je outfit

Een zonnebril kan je outfit helemaal af maken dat weten we eigenlijk allemaal wel, want hoe leuk is het om een zonnebril op te hebben die bij je outfit past qua kleur en qua vorm. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je zonnebril je goed beschermt tegen de UV-straling van de zon en daarom is het goed om een zonnebril te kopen van kwaliteit. Dit vinden wij ook erg belangrijk en daarom hebben wij de beste Wayfarers voor je uitgezocht.

Ray ban wayfarer

In onze collectie hebben wij de Ray Ban Wayfarer zonnebril van verschillende sites vergeleken. Ray Ban is een erg populair merk onder de zonnebrillen, de Wayfarers zijn een van de favorieten modellen van Ray Ban. Hiernaast vind je de gehele collectie van de Ray Ban Wayfarer. De Wayfarer bril heeft een stevig montuur van hard plastic en blijft goed op zijn plaats zitten. De glazen van de Ray Ban Wayfarer zijn goed beschermt tegen UV-straling en geven een rustig gevoel aan je ogen. De glazen zijn licht van kleur waardoor het nooit te donker is om je bril op te hebben.

Dus, ben jij nog opzoek naar een nieuwe zonnebril? Neem eens een kijkje in onze vergelijker en vind de mooiste Wayfarer zonnebrillen!