Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Zonnebrillen / Bril etui
Filteren

Bril etui

Heb jij een perfecte zonnebril gevonden of wil jij graag je bril ergens in opbergen? Dan doe je dat natuurlijk met een mooie en handige bril etui. Je kunt een aantal bril etuis vergelijken op de website van YouStyle. Zo kun je kiezen tussen een leren bril etui of eentje die gemaakt is van microfiber. Daarnaast verschillen de brillen etuis in grootte waardoor jij je bril gemakkelijk in grotere en kleinere tassen kunt opbergen.

Bril etui resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Bril etui goedkoop aanschaffen

Bij YouStyle kom je een aantal verschillende bril etuis tegen die goedkoop aangeschaft kunnen worden. De brillen etuis variƫren in kleur en materiaal en hebben ook een verschil in prijs. Hierdoor kun jij zelf bepalen hoe duur of goedkoop jouw bril etui is. Daarnaast zit er ook een verschil tussen de brillen etuis in het feit dat er harde kokers zijn en brillen etuis die zacht zijn. Zachte etuis zijn voornamelijk zakjes of etuis die meebuigen.

Verschillende bril etuis met kortingen

Naast het feit dat de bril etuis erg goedkoop kunnen zijn, is de kans ook erg groot dat er verschillende kortingen worden gegeven bij YouStyle. Bij ieder item wordt aangegeven of er bij de bril etui korting gegeven wordt en hoeveel deze korting is. Daardoor heb jij een trendy bril etui terwijl je deze voor een lage prijs hebt kunnen aanschaffen. Zo kun jij je bril goed en veilig opbergen en heb je ook een leuke en trendy etui. Mocht je daarnaast voor een felle etui gaan, dan kun je deze ook gemakkelijk terugvinden als je hem in een grote tas vol spullen hebt zitten.