Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Zakelijke tassen / Schrijfmappen
Filteren

Schrijfmappen

Schrijfmappen zijn uiterst geschikt wanneer je een meeting hebt of op bezoek moet bij een klant en een aantal belangrijke dingen moet noteren. Daarnaast zorgt een schrijfmap er ook voor dat jij goed voor de dag komt en geeft het je een professionele uitstraling. Dit komt doordat de meeste schrijfmappen die worden aangeboden gemaakt zijn van leer en alles gemakkelijk in een map bewaard kan worden. Doordat we een breed aanbod hebben is het handig om de schrijfmappen te vergelijken. Op deze manier vind jij precies wat je zoekt!

Schrijfmappen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Schrijfmappen met verschillende prijzen

Bij YouStyle bieden we een aantal schrijfmappen aan die allemaal een verschillende prijs hebben. Zo zijn er goedkope schrijfmappen en schrijfmappen waar je wat meer voor moet betalen. De verschillen in prijs zijn er omdat de schrijfmappen verschillen in materiaal dat gebruikt is om deze te maken. Zo kun je bij de ene schrijfmap maar een gering aantal dingen kwijt, terwijl je bij de duurdere varianten meer spullen kwijt kunt. Daarbij komt dat de duurdere schrijfmappen ook aan de binnenkant afgewerkt zijn met leer, waardoor je een mooie en strakke look krijgt. Ga jij liever voor een schrijfmap die goedkoop is? Dan kun je ook terecht bij YouStyle!

Een schrijfmap met korting kopen

Als jij voor een duurdere schrijfmap kiest, dan is het wel eens fijn om een korting te kunnen krijgen op deze items. Daarom vind jij hier geregeld een aantal schrijfmappen met korting waardoor jij een goede schrijfmap hebt en er niet teveel geld aan hebt uitgegeven. Jij kan op deze manier professioneel voor de dag komen en je laat een goede impressie achter bij je klant.