Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Sporttassen
Filteren

Sporttassen

Heb je besloten om de goede sportvoornemens, toch maar eens uit te gaan voeren? Heel goed! Nu heb je natuurlijk wel een tas nodig om je sportspullen in te vervoeren. Dat komt goed uit want wij van YouStyle.nl willen je graag onze mooiste sporttassen aanbieden. Diverse merken, diverse materialen en diverse kleuren sporttassen zijn eenvoudig te vinden in onze vergelijker. Je betaalt nooit meer teveel voor je sporttas wanneer je deze koopt via YouStyle.

Sporttassen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Er goed uitzien in de sportschool

Het is natuurlijk leuk als je in de sportschool rond kunt lopen zonder dat je je hoeft te schamen voor je oude sportoutfit of je versleten sporttas. In ons assortiment van verschillende websites vind je de allerbeste sporttassen voor de beste prijs. Van kleine schoudertassen voor je douchespullen tot weekendsporttassen. Via een speciale aanbieding zorgen wij ervoor dat je nooit de hoogste prijs zult betalen.

Weekendje weg met je team?

Je trolley meenemen is niet zo'n succes als je op weekendtrip gaat met je hele team. Met een stoere weekendsporttas kom je beter voor de dag. Je kunt bijvoorbeeld een kleine OSAKA hockey weekendsporttas kopen vanaf €69,00. Deze tas kun je ook altijd gebruiken als je op je vereniging gaat douchen, na je training of wedstrijd. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de grotere versie, hier kun je alles in doen dat je nodig hebt voor een fantastisch weekend, zo zorg je dat je niks mist op je teamweekend.

Liever een simpele sporttas kopen?

Wil je liever een sporttas kopen? Dat kan natuurlijk ook, wij hebben bijvoorbeeld van het merk BENETTI smalle sporttassen in de aanbieding. Deze zijn precies groot genoeg om je douchespullen in te vervoeren. Je hoeft je dan ook zeker niet meer te schamen als je rondloopt op je sportschool of vereniging.