Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Schoudertassen
Filteren

Schoudertassen

Als je ergens naartoe gaat en je moet spullen meenemen heb je eigenlijk altijd een tas nodig. Schoudertassen zijn hiervoor ideaal, ze zijn namelijk groot en makkelijk om mee te nemen. Schoudertassen zijn populaire tassen die je in verschillende soorten tegen komt. Of je nou een schoudertas met een lang hengsel wilt,die je cross over je lichaam draagt of een schoudertas die je over één schouder draagt, dit is vaak een tas met een kort hengsel. Ook zijn de maten van de tassen erg verschillend, je kunt een kleine tas kopen in de vorm van een clutch of een grotere maat voor als je meerdere spullen mee moet nemen.

Schoudertassen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Schoudertassen dames en heren

Wij van YouStyle.nl hebben voor mannen en vrouwen een aantal schoudertassen vergeleken. Wij hebben in de aanbieding een groot aantal werktassen die door man en vrouw gedragen kunnen worden. Deze tassen zijn dus unisex. Voor de dames hebben wij ook een aantal schoudertassen die je mee kunt nemen als jouw dagelijkse tas. Maar natuurlijk hebben we ook kleine schoudertassen die leuk zijn voor een feestje. Een klein beetje het idee van een clutch alleen deze tassen zijn iets groter.

De grotere schoudertassen

De leren tassen zijn erg goed van kwaliteit en zijn handig om mee te nemen. Er past veel in en ze zijn erg modieus. De grotere tassen zijn erg handig om mee te nemen naar je werk. Je kunt er veel spullen in kwijt, vaak ook je laptop. De schoudertassen waar een laptop in kan vind je ook onder het kopje laptoptassen.

Neem snel een kijkje in de gehele collectie en bestel online jouw nieuwe schoudertas!