Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Schooletuis & Sleuteletuis
Filteren

Schooletuis & Sleuteletuis

Etuis heb je in verschillende soorten en maten. Je kunt denken aan een sleuteletui of een schooletui. Ben je hiernaar op zoek? Dan ben je bij YouStyle aan het juiste adres! Bij YouStyle vind je namelijk de mooiste schooletuis en sleuteletuis van de beste aanbieders. Het voordeel hieraan is ook nog eens dat je online etuis kunt vergelijken. Dit houdt in dat je ze kunt vergelijken op verschillende soorten, verschillende aanbieders en tegen de beste prijzen.

Schooletuis & Sleuteletuis resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Sleuteletuis online kopen

Sleuteletuis zijn dé oplossing voor een losse sleutelbos. Dit handige portemonneetje is in meerdere opzichten erg praktisch. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het beschermen van je sleutels, maar ook je broekzak, tas en andere spullen als ze hier los in liggen. In veel sleuteletuis zit ook een extra ritje waarin je bijvoorbeeld je geld kunt doen, zodat je geen portemonnee meer nodig hebt. De sleuteletuis zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en materialen.

Schooletuis vind je bij YouStyle.nl

Een schooletui is tegenwoordig niet alleen maar voor praktisch gebruik, ook is een schooletui een leuk mode item. Hierdoor zijn er een hele hoop leuke, fashionable en fleurige etuis te verkrijgen. Kies je toch liever voor een egale schooletui? Ook dit is verkrijgbaar bij de aanbieders van YouStyle.nl. Verder zijn er grote en kleine etuis, leren, stoffen, plastic en canvasetuis en etuis waar meisjes ook hun make-up in kwijt kunnen. Bekijk dus snel het leukste assortiment in schooletuis voor jongens en meisjes bij YouStyle, vergelijk ze online en bespaar een hoop geld.