Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Reistassen
Filteren

Reistassen

Als je op reis gaat neem je natuurlijk een hele hoop spullen mee, vaak zelfs te veel. Om al die spullen in te pakken en mee te nemen heb je een tas nodig, ook wel de bekende reistas. Er bestaan reistassen van diverse merken en in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de reistas met wieltjes of een reistas met zeer veel verschillende vakken. Wat je ook zoekt: je kunt eenvoudig de reistassen vergelijken en bestellen via YouStyle.

Reistassen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Grootpakkers

Voor de grote pakkers heeft YouStyle.nl een hele hoop grote reistassen vergeleken. De tassen met wieltjes zijn toch wel de populairste tassen onder de grootpakkers. Hier hebben we natuurlijk verschillende soorten in, zoals bijvoorbeeld de flexibele tassen. Dit zijn tassen die erg makkelijk zijn om te vervoeren, de tas is groot, er kan veel in en je kunt ze indeuken waardoor je meer bergruimte overhoudt in bijvoorbeeld de auto. De trolley hebben we natuurlijk ook, dit kan zijn een hardcase koffer, een leren koffer of een stoffen koffer. Dit zijn allemaal stevige, niet flexibele koffers.

Een weekendje weg met reistas?

Voor een weekendje weg kun je bij ons natuurlijk ook reistassen kopen. Ook hier hebben we heel veel keuze in. Van simpele schoudertas tot grote weekendtas, bij ons vind je ze in alle soorten, maten en kleuren.

Voor de kleintjes

Als je gezellig met het hele gezin op vakantie gaat of een weekendje weg, dan is het natuurlijk fijn om niet al het speelgoed van je kinderen tussen jouw eigen kleren te vinden. Ook daar hebben wij een oplossing voor, we hebben voor de kleintjes ook een hele boel vrolijke reistassen. We hebben ontzettend leuke kleuren en printjes op de tassen.

Neem eens een kijkje op YouStyle.nl en daar vind je een hele hoop reistassen van de mooiste merken speciaal voor jou in de aanbieding.