Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Heuptassen
Filteren

Heuptassen

De laatste jaren is de heuptas voor heren, maar ook voor dames, in populariteit gestegen. Je kunt namelijk tegenwoordig een mooie heuptas kopen die handig is voor tijdens het wandelen, sporten, fietsen, skeeleren, maar ook een casual heuptasje voor tijdens een avondje uit of om je outfit gewoon even af te maken en je handen vrij te hebben.

Heuptassen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie


Heuptas heren

Omdat de mode voor mannen steeds belangrijker gevonden wordt en ook heren op een dag heel wat mee moeten sjouwen is er de modieuze heuptas die een comeback maakt. Een heuptas voor heren is ideaal voor als je wat dingen mee moet nemen, maar geen grote tas mee kan nemen en geen grote broekzakken hebt waar al je benodigdheden in passen. Een heuptas biedt voldoende ruimte voor een portemonnee, zonnebril, sleutels, telefoon en in meer. Buiten het feit dat een heuptasje genoeg ruimte biedt voor je spullen, is hij ook nog eens veilig en heel praktisch. De tas zit namelijk tegen je lichaam aan en is voor jou goed zichtbaar, zo wordt hij dus niet snel gestolen. Verder heb je altijd volledig je handen vrij.

Heuptas kopen

Het assortiment van heuptassen op YouStyle is erg uitgebreid. Dames en heren kunnen hier terecht om een heuptas te kopen. Het heuptasje kopen is via YouStyle ook nog eens veel voordeliger, je kunt namelijk eerst je heuptasje vergelijken voor je hem gaat kopen. Je kunt namelijk zien bij welke aanbieder de heuptas het goedkoopst is, wat je veel geld kan besparen.