Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Tassen / Aktetassen
Filteren

Aktetassen

Kom zakelijk voor de dag op je werk en bij je klanten met een leren aktetas. Een leren aktetas is tijdloos en staat fantastisch. Leren accessoires en producten zijn over het algemeen natuurlijk wel duur. Ben je op zoek naar een goedkope aktetas? Kies dan voor een tas die is gemaakt van polyester of nylon. Ook deze aktetassen hebben een mooi uiterlijk en ook hiermee kun je prima voor de dag komen.

Aktetassen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Soorten aktetassen

Vroeger stopte je in je aktetas je pennen en papieren en meer niet. Natuurlijk heb je tegenwoordig vaak ook nog een laptop die je wil meenemen. Aktetassen die je kan kopen zijn vaak voorzien van een extra laptopvak. Je laptop kun je hierin veilig opbergen en vervoeren. Veel aktetassen zijn ook voorzien van een draagband. De draagband is verstelbaar waardoor je de aktetas comfortabel kan dragen om je schouder.

Ook voor dames

Niet alleen heren dragen een aktetas bij zich. De moderne zakelijke vrouw bergt haar spullen ook graag op in een mooie aktetas. Vrouwen kiezen meestal voor aktetassen in vrolijke kleuren. Wil je een mooie aktetas kopen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Aktetassen zijn er in verschillende soorten en maten. Door aktetassen met elkaar te vergelijken weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Neem ook eens een kijkje bij onze kortingscodes! Misschien is er wel net een kortingscode beschikbaar die je aktetas nog goedkoper maakt. YouStyle werkt uitsluitend samen met partners die we zelf kennen en dus betrouwbaar zijn.