Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Sleutelhangers
Filteren

Sleutelhangers

Waar je ook naartoe gaat, sleutels heb je altijd bij je. Sleutels van je huis, van de auto of van de fiets; noem het maar op. Bij aankomst gooi je je sleutels in je tas en kijk je er niet meer naar om, maar aan het einde van de dag kun je ongeduldig op zoek naar de sleutelbos. Om dit probleem te voorkomen, bieden wij de leukste sleutelhangers aan. Zo hoef je niet meer iedere keer op zoek én je pimpt je sleutelbos ontzettend leuk op! Bij YouStyle vind je een ruime keuze aan leuke sleutelhangers. Bekijk hieronder het assortiment.

Sleutelhangers resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Voor mannen en vrouwen

Voor vrouwen is het vaak net iets belangrijker dan voor mannen, dat een sleutelhanger een mooi accessoire is aan de sleutelbos of tas. Naast de functie van een opvallende sleutelhanger, moet het een leuke uitstraling geven. Speciaal voor vrouwen hebben wij van YouStyle daarom goedkope sleutelhangers die je sleutelbos een extra touch geven. Denk hierbij aan sleutelhangers met een lippenstiftje eraan, opvallend gekleurde kraaltjes of een sleutelhanger in de vorm van een tas van Longchamp. Mannen willen vaak een neutrale sleutelhanger waaraan ze hun sleutelbos kunnen herkennen. Een leren label van een bekend merk of een bruin keycord geeft makkelijk dat beetje herkenning wat handig is.

Sleutelhangers voor kids

Ook voor kinderen vind je bij YouStyle leuke sleutelhangers. Voor meisjes een sleutelhanger in de vorm van een poedel met glittersteentjes erop of een dromenvanger. Of wat dacht je van een sleutelhanger met bloemetjes of een mooie vlinder? Het aanbod van sleutelhanger voor kinderen is enorm en daarnaast heel goedkoop. Voor jongens een stoer schoentje van Converse of een klein portemonneetje. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun sleutelhangers te laten zien en ze kunnen er dan ook nooit genoeg hebben! Sleutelhangers voor het hele gezin koop je online bij YouStyle, natuurlijk tegen de laagste prijs!

Tip: Geef een sleutelhanger cadeau! Leuk voor jong en oud.