Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Sieraden / Munten
Filteren

Munten

Bij Youstyle.nl hebben wij de mooiste munten voor in je ketting. Ben je dus op zoek naar een mooie nieuwe munt, bekijk dan hier het ruime assortiment van onze verschillende aanbieders en vind de munt of de munten die bij jou en je ketting passen.

Munten resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Ketting met munt vergelijken!

Een ketting met een munt is tegenwoordig ontzettend populair. Je kunt namelijk heel gemakkelijk de munten voor in de ketting veranderen, waardoor je een compleet nieuwe look creëert. Youstyle biedt jou de mogelijkheid om de mooiste munten tegen de scherpste prijs te vergelijken. Munten kettingen kunnen bij de juwelier redelijk prijzig zijn, daarom zijn wij er om je te helpen. Je betaalt namelijk op deze manier nooit te veel voor je munten.

Maak je ketting uniek met munten

Mi Moneda munten zijn erg populair, Mi Moneda is namelijk een goed sieradenmerk waardoor, ze erg bekend zijn. Omdat Mi Moneda munten redelijk prijzig zijn hebben wij in ons assortiment mooie vergelijkbare munten die ook in de Mi Moneda ketting passen. Deze munten zijn in verschillende maten te verkrijgen, zodat ze in alle kettingen passen. Zo betaal je nooit meer te veel om je ketting uniek te maken.
Ben je alleen op zoek naar de munten ketting, zonder munt? Bekijk dan het assortiment in de categorie kettingen en bestel hier jouw nieuwe munten ketting en munten los.

Soorten munten

In het assortiment van onze aanbieders vind je munten met unieke vormen binnenin. Kies je voor een munt met de Eiffeltoren in het midden, een munt met glimmende steentjes, een munt in het goud, rosé goud of toch liever een in het zilver? Bij YouStyle vind je het allemaal!