Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Horloges / Horlogebatterijen
Filteren

Horlogebatterijen

Vrijwel iedereen draagt tegenwoordig een horloge. Het is een handig accessoire maar het wordt ook gedragen als een mooi accessoire dat wordt gestyled bij de rest van de sieraden. Er is niets zo vervelend als een horloge die niet meer werkt. De batterijen die meestal worden gebruikt bij horloges zijn knoopcel batterijen. Deze naam hebben ze te danken aan hun vorm; ze lijken namelijk op een knoop.

Horlogebatterijen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Knoopcel batterijen

De meeste horloges werken door middel van een knoopcel batterij. Een knoopcel batterij is een batterij die bestaat uit een metalen bus (+) en een deksel (–). Knoopcellen zijn er in verschillende maten en energie-inhoud. Knoopcellen worden niet alleen gebruikt als horlogebatterij maar ook voor een gehoortoestel, rekenmachine, speelgoed of andere apparaten. De meest voorkomende knoopcel batterij is de V319.

Tips voor horlogebatterijen

Een batterij kun je het beste bewaren op kamertemperatuur om zo de levensduur niet te beïnvloeden. Een batterij is gemaakt van metaal en het is daarom niet handig om deze in contact te laten komen met een ander metalen voorwerpen. Het kiezen van de juiste batterij is van belang als je wil dat de horloge weer gaat werken. Op de achterkant van een horloge staat vaak het nummer dat er nodig is. Het is dus super makkelijk om de juiste batterij te bestellen. Vind in onze vergelijker de juist batterij en bestel deze met kortingscodes die je regelmatig vindt om zo je horlogebatterijen met korting online te kopen. Zo koop je jouw horlogebatterijen goedkoop online via YouStyle.

Horlogebatterijen vergelijken bij YouStyle

Op YouStyle kun je gebruik maken van de vergelijker om zo horlogebatterijen goedkoop te kopen. Ben jij nog op zoek naar een batterij omdat je horloge niet meer werkt? Bestel dan vandaag nog en maak gebruik van kortingscodes om de horlogebatterijen met korting te kunnen kopen.