Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Hoeden & Petten / Petten
Filteren

Petten

Elke stoere man heeft minstens één pet. Een pet kan je bijvoorbeeld opzetten als je even geen zin hebt om je haren in model te brengen. Ook stoere meiden en dames dragen een pet. Met een pet laat je zien dat je lef hebt. Petten kun je via YouStyle online vergelijken en kopen. Heb je een leuke pet gezien? Dan kun je deze makkelijk bestellen bij een van onze partners. In één oogopslag zie jij wie de goedkoopste aanbieder is.

Petten resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Soorten petten

In de vergelijker vind je verschillende soorten petten. De nieuwste trend op het gebied van petten is de pet waarbij de achterkant bestaat uit een soort net. Deze petten werden in het verleden vooral veel gedragen door truckers. Omdat de petten gedeeltelijk van net zijn gemaakt ventileren ze beter. Op een warme zomerdag kan dit wel zo prettig zijn! Misschien hou je wel helemaal niet van petten met net en wil je een gewone normale pet. Ook dan kun je bij YouStyle terecht! Voor een stoer effect kun je een pet natuurlijk achterstevoren dragen of scheef. Op de website van YouStyle vind je ook regelmatig leuke kortingscodes. Zo kun je dus ook nog extra geld besparen!

Diverse materialen

Petten worden vaak gemaakt van katoen en linnen. Een pet beschermt je hoofd in de zomer tegen de felle zon. Ga je dus een dagje naar het strand zorg er dan zeker voor dat je een petje bij je hebt. Het liefst een linnen pet want dit materiaal ademt en zo krijg je het niet te warm!