Home / Kledingvergelijker / Accessoires / Hoeden & Petten / Hoofdbanden
Filteren

Hoofdbanden

Een hoofdband is weer helemaal hip en terug van weggeweest! Een hoofdband vervangt de traditionele muts. Je hebt geen last meer van een kriebelende muts en je haren gaan niet uit model. Hoofdbandjes bedekken de oren en het voorhoofd gedeeltelijk. Als je vaak op de fiets zit of in de winter veel buiten bent is een hoofdband een echte aanrader. Combineer je hoofdband met een paar leuke handschoenen en een sjaal. Heb je een winterjas met een drukke print? Kies dan voor een kleur die ook in je jas zit. Een winterjas in een effen kleur kun je goed combineren met een hoofdband met een leuke print. Via YouStyle kun je leuke hoofdbanden vergelijken en bestellen.

Hoofdbanden resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Fashionable & lekker warm op wintersport

Als je op wintersport gaat mag je een hoofdbandje zeker niet vergeten in te pakken. Hoofdbanden voor de wintersport zijn vaak gemaakt van vochtregulerend materiaal. Mocht je tijdens het skiën of sneeuwborden zweten dan zorgt de hoofdband ervoor dat dit wordt geabsorbeerd. Reflecterende details zorgen ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Daarnaast is het natuurlijk ook een fashionable item dat je look helemaal af maakt! Heb je een leuke hoofdband gevonden? Bij YouStyle kun je snel zien welke webshop het goedkoopste aanbod heeft.

Hoofdband kopen via YouStyle

Je kunt bij de productomschrijving altijd makkelijk terugvinden van welk materialen de hoofdbanden zijn gemaakt. Hoofdbanden zijn meestal leverbaar in verschillende maten. Per merk is dit verschillend. Of jouw favoriete hoofdbandjes leverbaar zijn in meerdere maten en kleuren kun je zien bij de productspecificaties. Bij YouStyle kun je uniseks, dames en heren hoofdbanden kopen.