Menu

Foontje.nl - De mobiele abonnementen vergelijker

Het is de laatste jaren min of meer ondenkbaar geworden om door het leven te gaan zónder mobiele telefoon. Jong en oud is tegenwoordig in het bezit van een mobiele telefoon en brengt er de nodige uren per dag op door. Bovendien geldt het als veelgebruikte communicatietool. Je komt dan ook veel verschillende mobiele abonnementen tegen. Foontje.nl helpt je bij het vergelijken van al deze mobiele abonnementen. Zo weet je zeker dat je een abonnement vindt dat bij jou past!

Doe je research

Voordat je een abonnement gaat afsluiten is het raadzaam om eerst de nodige informatie in te winnen. Foontje geeft weer welke abonnementsoorten er zijn en wat de voornaamste verschillen zijn op het gebied van internetsnelheid die worden aangeboden. Zo kun je bij de vergelijker filteren op de gewenste abonnementsduur, een abonnement mét of zonder telefoon en over hoeveel internet, belminuten en sms'jes je wilt bezitten.

Vergelijk je rijk

Door gebruik te maken van de online vergelijker van Foontje kun je als consument flink wat geld besparen. Zo kun je doordacht je keuze maken bij het afsluiten van een nieuw abonnement en weet je zeker dat je zelf niet onnodig teveel betaalt voor je nieuwe telefoon en/of abonnement. Je kunt vergelijken op het gebied van sim-only en abonnementsvorm.

De aanbieders

Iedere aanbieder van telefoonabonnementen is aangesloten bij één van de drie grote netwerken. De drie aanbieders zijn KPN, Vodafone en T-Mobile. Ook de iets wat kleinere netwerken zijn aangesloten bij deze aanbieders. Op Foontje vind je deze onderverdeling van de verschillende netwerken in Nederland. Zo ben je verzekerd van het meest optimale bereik in jouw regio!

The finishing touch

Nadat je alles hebt afgerond en je het door jouw bestelde abonnement en telefoon in bezit hebt, raden we je aan om nog eens te kijken naar passende snufjes voor je mobiel. Foontje geeft je inzicht in tal van accessoires en gadgets voor je telefoon. Bovendien is een beschermhoesje of screenprotector altijd wel handig voor je nieuwe telefoon, want het zou natuurlijk zonde zijn als je nieuwe product beschadigd raakt!