Menu
Zonnebrillentrends 2018

Zonnebrillen zijn niet alleen goede bescherming voor je ogen, ze kunnen ook een outfit afmaken. Je kunt er tevens nooit genoeg van hebben, ze zijn namelijk hele jaar door te dragen. Het feit dat ze totaal geen seizoensitems zijn, is natuurlijk toppie. Wat welk elk seizoen verandert in de zonnebrillenwereld, is welke trend er helemaal hip is. De lente & zomer komen eraan en dat betekent dat het tijd wordt om de zonnebrillentrends van dit jaar even te checken! Er zijn 5 trends die nu rondgaan, van mini brilletjes tot bizar grote brillen! Hieronder hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet, om het shoppen straks makkelijker te maken!

Statement

Een grote opvallende bril kan een basic outfit heel gaaf maken. Een grote bril met een aparte vorm kan ook de beste vriend zijn van een moe gezicht (wellicht met een kater). Zet er een op en niemand die je vraagt of je ziek bent!

Queen B

De Queen B is een statigere, grotere versie van de cat-eye bril. Een cat-eye staat niet super op alle gezichtsvormen, de Queen B daarentegen wel! Hij is lekker groot en opvallend, maar geeft een mooie classy uitstraling!

Futuristic

Rihanna heeft met haar Fenty x Puma collectie laten zien dat futuristische zonnebrillen echt wel hot zijn. Deze moet je durven dragen, maar als je er een type voor bent: “Girl, go for it”! Deze trend is wellicht ook heel onverwacht, maar met proberen valt niks te verliezen!

Toffe kleurtjes

Een zonnebril volledig in 1 kleur, 't liefst een zachte kleur of een pastel, is echt een hippie ding. Een helemaal zachtroze of retro gele bril is echt een musthave dit komende seizoen!

Petite

In de 90's waren kleine zonnebrillen dé rage en nu zijn ze helemaal terug! Je ziet de bekendste en leukste celebs lopen met ronde mini brilletjes op de neus! Maar niet alleen rondjes zijn cool, ook driehoekige of rechthoekige kleine brillen zijn echt gaaf!

Wij hebben hieronder voor jou onze favoriete zonnebrillen bij elkaar gezocht, om het shoppen wat makkelijker te maken! Happy shopping!

Terug naar Trend watch