Menu
Zomeroutfit heren: wat draag je in de zomer?

De dagen worden weer langer en de temperaturen stijgen. De zomer is in zicht dus we kunnen onze garderobe weer summer proof maken. Maar wat mag er niet missen in jou garderobe en wat trek je aan met dit warme weer? Dat lees je in dit artikel!

Wat zijn de echte zomer musthaves voor heren?

Ook wanneer de temperaturen stijgen wil je er stijlvol bijlopen. Maar wat draag je dan en welke materialen zijn geschikt voor dit warme weer? Het eerste item wat niet mag missen is een goede korte broek! Draag hem naar een festival, dagje uit of avondje uit. Combineer hem met een blouse met korte mouwen of ga voor een mooie polo in een zomerskleurtje. Meteen twee ander musthaves die niet mogen missen in jouw zomergarderobe! De blouse met korte mouwen en het polo-shirt, beide luchtig maar net wat netter dan bijvoorbeeld een normaal T-shirt.

De favoriete materialen voor je zomerse items zijn kledingstukken in de materialen: katoen, linnen of zijde. Deze stoffen ademen en vangen nauwelijks warmte op.

Zomerschoenen voor heren

Welke schoenen draag je in de zomer? Wanneer je naar een festival gaat draag je natuurlijk hele andere schoenen dan voor een dagje strand. Geef je daily zomeroutfit een luchtige touch door deze te combineren met een mooie slipper en een paar espadrilles. Op het strand kun je gaan voor een paar badslippers. Ga je naar festival dan is het belangrijk om stevige schoenen aan te doen waar je de hele dag op kunt staan. Ga voor een paar goede sneakers en draag een kort enkelsokje om je te beschermen tegen blaren.

Accessoires zomeroutfit heren

De zomeroutfit heren maak je compleet met trendy accessoires. Zodra de zon begint te schijnen grijpen we allemaal massaal weer naar de zonnebril, je hebt niet alleen fijner zicht maar het maakt je zomeroutfit helemaal af. Daarnaast mag ook de pet niet missen in jouw zomer garderobe. Of je nu kaal bent, een kort kapsel hebt of lange lokken het is belangrijk om je hoofdhuid goed te beschermen. Een pet is daarom een echte musthave!

Terug naar